Hellen kyrvän imeminen

Jos vaikka Emmi sattuisi käymään vessassa keskellä yötä, huoneeni oven alta siintävä valo saattaisi herättää jonkinasteista epäilyä. Sammutettuani valon kaikki katosi ympäriltäni, enkä nähnyt hetkeen mitään. Olin jo hieman pettynyt, koska emme tulisi näkemään mitään Minnan kanssa näin pimeässä. Hetken päästä näköni alkoi tottua pimeyteen ja ympäristö hahmottui hiljalleen selvästi. Kirkkaimpana siinsi kirjoituspöydän edessä oleva ikkuna, jonka rullaverhon takaa loisti valoa. Vedettyäni verhon ylös tajusin ensimmäistä kertaa, kuinka hyvin kymmenen metrin päässä seisova katuvalo saatteli loistoaan huoneeseeni.

Ei kyseessä tietenkään mikään keskipäivän aurinko ollut, mutta täydelliseen pimeyteen verrattuna tämä toimi loistavasti. Pöydän edessä pystyin hyvin erottamaan kullini pullistuneet suonet ja terskan nokassa kimaltelevan touhutipan.

Olin maannut sängylläni jo tuskastuttavan kauan, enkä saanut korviini pienintäkään ääntä käytävästä. Vaikka luotinkin Minnan haluun tulla luokseni, alkoivat pienet epäilykset yön onnistumisesta kalvata mieltäni. Kuinka pysyisin huomenna housuissani, jos niin kovin odottamani leikit jäisivät väliin? Samassa ovi avautui hitaasti ja pystyin erottamaan Minnan iloiset kasvot. Minna kuiskasi ja sulki oven perässään. Mieleni teki rynnätä Minnan luo ja repiä satiinipyjaman paita auki ihanan kiinteiden rintojen tieltä.

Sain kuitenkin noustua äänettömän rauhallisesti ja hiivin enkelini luo. Kätemme kietoutuivat toistemme ympärille ja suloinen suudelma sai jälleen kaiken muun unohtumaan. Minna tuntui niin uskomattoman ihanalta ja kiihottavalta vasten kehoani, etten meinannut pysyä järjissäni. Halusin ehdottomasti päästä riisumaan Minnan, sillä tähän asti hän oli molemmilla kerroilla tehnyt sen itse; niin kiihottavaa kuin sekin oli. Nyt janosin kosketusta tuon virheettömän neitsyeen vartaloon ja kuljetin vapisevia käsiäni kiihkeästi pitkin silkinpehmeää ihoa.

Nostin käsiäni yhä ylemmäs päästen pystyjen kiinteiden rintojen päälle pyjamapaidan helman paljastaessa tytön hoikan vatsan. Minna sai työnnettyä minua suutelun ja hyväilyn saatossa kohti sänkyä, jonka päälle laskeuduin istumaan. Minna seisoi edessäni nauttien rinnoillaan leikkivistä käsistäni ja pienestä suukosta, jonka painoin hänen söpölle navalleen.

Nyt halusin nähdä, kuinka Minnan kaunis vartalo loistaisi paljaana katuvalon pehmeässä kajossa. Sain käteni vastentahtoisesti irtoamaan uskomattomilta rinnoilta, joiden kivikovia nöpönännejä olisi voinut pyöritellä sormien päissä loputtomiin. Haparoiden sain paidan alimman napin auki Minnan hymyillessä odottavaisena minulle.

Seuraavat napit avautuivat nopeasti ja hetkessä edessäni seisoi jumalaisen kaunis tyttönen, jonka ihanat rinnat pilkottivat puolittain avatun paidan takaa. Liukas satiinikangas valahti hetkessä lattialle Minnan käsivarsilta ja hänen paljas ylävartalonsa loisti kaikessa taivaallisessa virheettömyydessään pehmeässä valossa.

Tämä kaikki oli kuin parasta unta, mitä mies voisi koskaan nähdä, mutta Minnan tuoksu ja hänen lantioillaan lepäävät käteni kertoivat tämän uskomattoman unelman todellisuudesta.

Vedin Minnaa kevyesti lähemmäs ja suutelin varovasti hänen vasenta rintaansa. Kuinka taivaalliselta se tuntuikaan huulillani! Minnan toinen käsi vaelsi selkääni pitkin ja toinen käsi silitteli ihanasti niskatukkaani painaen samalla kasvojani voimakkaammin hänen rintaansa vasten. Olin hieman epävarma, laukeaisinko kiimasta, jos ottaisin Minnan herkullisen nännin suuhuni. Samassa kuitenkin tytön käsi pakotti kasvojani kääntymään niin, että sain huulieni väliin täydellisen koskemattoman ihanuuden.

Mieleni teki imeä täysillä Minnan virheetöntä nöpönänniä, mutta nyt oli pakko hallita sisälläni riehuva kiimanpuuska. Muutaman hellän mutta kiusoittelevan suudelman jälkeen aloin hitaasti kiertää pientä kirsikkaa kieleni kärjellä. Minnan kädet seisahtuivat selkäni ja niskani päälle aivan kuin hän olisi jäänyt odottamaan seuraavaa liikettäni. Pyöräytin kostealla kielelläni vielä muutaman kierroksen nännin päällä ja puhalsin siihen kevyesti hieman etäämmältä.

Minnan hiljainen kiherrys vaimeni syväksi huokaukseksi imaistessani hänen rintansa ihanuuden huulieni väliin tanssimaan kieleni kanssa. Ottaessani Minnan oikean rinnan nautittavakseni pienet kädet alkoivat jälleen hyväillä selkääni. Käsieni välissä kutsuvasti keinahteleva hoikka lantio vaati minua laskemaan satiinisia pyjamanhousuja. Silittelin vielä hetken Minnan tiukkaa peppua housujen päältä ja aloin viedä hellästi käsiäni vyötäröresorin alle.

Minna alkoi keinuttaa hieman voimakkaammin lantiotaan aivan kuin kiusatakseen kiihottunutta ja malttamatonta mieltäni. Vaikka en tätä esitystä omin silmin pystynytkään seuraamaan, käteni kertoivat kuvantarkasti, kuinka kaunista katseltavaa se olisi ollut.

En voinut uskoa, kuinka ihanalta Minnan silkinpehmeä peppu jälleen tuntui enkä ollut lainkaan varma, pystyisinkö hillitsemään äärimmäisen halun rakastella intohimoisesti tämän maailman kauneimman ja seksikkäimmän naisen kanssa.

Hetki, jolloin tunsin housujen liukuvan Minnan pyöreiden pakaroiden ylitse paljastaen hänen ihanan terhakan pyllynsä, tuntui niin mielettömän kiihottavan tuhmalta.

Samassa tunsin tuon maailman ihanimman tuoksun, joka vietteli minua vastustamattomasti luokseen. Minnan rinta pompsahti suustani normaaliin ryhtiinsä minun kumartuessani viemään satiiniset housut tytön nilkkoihin. Samalla kuljetin kieleni kärkeä pitkin Minnan kaunista vartaloa päätyen lopulta pienelle siistille karvoitukselle.

Vedin itseni täyteen Minnan kiimaisen pillun tuoksua ajattelematta yhtään, vaikuttaisiko se Minnasta ällöttävän perverssiltä. Olin kuitenkin kuulevinani vain pienen hihityksen, joka päättyi vaimeaan inahdukseen painaessani hellän suudelman pienen märän pimpin päälle. Lipaisin huuliltani neitseellisenpuhtaan pillun nestettä ja vetäydyin hieman taemmas ihailemaan Minnan taivaallisen kaunista häpyä ja kiihottavinta makua, jota suuni oli koskaan saanut maistaa. Minna katsoi minuun hymyillen:.

Minna kysyi viettelevästi ja pujotti nilkkansa pois lattialla lojuvista housuistaan. Mulle oli varattu kiimainen neitsytpimppi ja pyllyreikä anaalitapilla, kuiskasin Minnan korvaan noustuani seisomaan ja imaisin häntä kaulasta.

Minna oli lähes kiljahtaa kaulansa kutiamista, mutta sai nielaistua äänensä. Hän siirtyi sängyn eteen ja alkoi hitaasti laskeutua sen päälle selälleen. Samalla Minna veti minua kädestä päällensä ja sanoi kiusoitellen:. Minna levitti reisiään ohjaten lantioni jalkojensa väliin. Olisin maksanut mitä tahansa Minnan avonaisten häpyhuulien ja peppureiässä odottavan anaalitapin kannan näkemisestä, mutta tyttö veti minut määrätietoisesti kiihkeään suudelmaan.

Räjähtämäisillään olleen kullini varsi liukui vastustamattomasti Minnan märkään, tulikuumaan pimppivakoon, enkä uskonut enää selviäväni laukeamatta. Tuntui kuin tuo pieni kiimainen pillu olisi väkisin yrittänyt imeä minua sisälleen, eikä Minnan riettaasti viettelevä kieli omani ympärillä vähentänyt paineitani yhtään.

Pitkän kostean suudelman hellittyä Minna huohotti kiimaisena:. Olisin kyllä raivoisasti halunnut täyttää Minnan toiveen, mutta olin jo oppinut nauttimaan pienistä askeleista. Halusin saada täyden nautinnon pienimmistäkin asioista, joita sain Minnan kanssa tehdä, joten pudistin vain päätäni. Eteeni avautui riettain ja kiihottavin näky, mitä maa saattoi päällään kantaa. Katuvalon hehku riitti juuri sopivasti värittämään kaikki yksityiskohdat Minnan herkuista.

Minua odotti virheettömän kaunis ja hoikka vuotias — pieni litimärkä pillu raollaan ja sen alla kuuma tiukka pyllyreikä, jonne juuri ja juuri mahtui keskikokoinen anaalitappi. Kaikki tämä odotti minua. Laskin päätäni alemmas suudellen samalla Minnan kiinteitä reisiä. Päästessäni lähemmäs tuntui kuin kiimaisena odottava pimppi olisi hehkunut lämpöä kasvoilleni huutaessaan minua täyttämään itsensä.

Nyt oli koittanut yksi niistä hetkistä, joista olin usein uneksinut. Aivan kohta pääsisin tuntemaan ja maistamaan Minnan puhdasta koskematonta pimppiä kielelläni, enkä varmasti jättäisi huomiotta tuota järkyttävän kiihottavaa peppuakaan. Suutelin vielä hellästi Minnan kosteita häpyhuulia ennen kuin aloin silitellä kieleni kärjellä pientä kimaltelevaa nuppua. Yritin parhaani mukaan pysyä hiuksenhienon hipaisun kevyemmällä puolella, niin että Minna tuskin tunsi kieleni kosketusta.

Palkkioksi maltillisuudestani sain korviini kauneimpia nautinnoninahduksia ja käteni tunsivat enkelini vartalon lävitse aaltoilevat väristykset. Minulla ei ollut enää pienintäkään epäilystä Minnan täydellisestä nautinnosta; eikä ollut kyllä omastanikaan. Minnan pillu maistui nyt kielelläni niin puhtaana ja täyteläisenä, että olisin voinut nuolla ja imeä hänen pimppinsä läpikotaisin kuin mikäkin vanha pervo. Osasin kuitenkin edetä juuri niin tahdikkaasti kuin rakastavan herrasmiehen kuuluukin. Minnan jo nostaessa malttamattomana lantiotaan kohti kasvojani laskin kieleni hänen klitorikselleen ja aloin hitaasti kiertää kehää nupun ympärillä.

Tämä toi ilmeisesti Minnalle lisää nautintoa, sillä pienet inahdukset voimistuivat jo pelottavan kuuluviksi. En kuitenkaan osannut nyt ajatella kiinnijäämistä, sillä mieleni maalasi silmiini kuvaa Minnasta, joka nautinnontuskissaan puristaisi vuoteen lakanaa pieneen nyrkkiinsä ja toisella kädellään hyväilisi voimakkaasti rintojaan.

Rakkaudestani kiemurteleva tyttö sai minut uskomaan, että pystyisin viemään hänet varmasti perille tänä taianomaisena yönä. Hivutin varovasti toisen käteni Minnan ihanan tiukalle pakaralle ja hyväilin sitä hellästi pyörittäen samalla kieltäni pienen klitoriksen ympärillä hieman kiivaammin.

Tiesin Minnan jo odottavan reilumpaa kosketusta, joten siirsin toisen käteni hänen hävylleen niin, että peukaloni pystyi jatkamaan pienen herkkunappulan kiusaamista. Nyt kieleni oli vapaa seikkailemaan pienen kiimasta märän pillun huulilla; ja kenties vähän matkaa sisälläkin.

Vaikka likaiset haluni ajoivatkin minua painamaan raivokkaasti kohti loppuhuipennusta, pakotin itseni hitaisiin kiusoitteleviin liikkeisiin. Annoin kieleni vaeltaa kevyesti ja hellästi Minnan häpyhuulien sisäpintoja peukaloni pyöritellessä hellästi liukasta klitorista. Samaan aikaan pyörittelin pari milliä kerrallaan edestakaisin tiukassa peppureiässä odottelevaa anaalitappia.

Tunsin, kuinka Minna alkoi käydä yhä kovemmilla kierroksilla eikä hän enää pystynyt pitämään voihkaisujaan kurissa. En uskaltanut enää pihdata Minnalta nautintoa, sillä en ollut lainkaan varma, saisinko jatkaa puuhiani mahdollisen orgasmin jälkeen. Niinpä annoin peukkuni pyöriä pienellä nupulla hellästi mutta niin nopeasti kuin suinkin.

Kieleni lipui hiljaa pikkuisen pillureiän suulle ja koukki sieltä kiimanesteitä joka lipaisulla syvemmältä. Täydellisen nautinnon aikaansaamiseksi aloin hitaasti vetää Minnan pepusta liukasta anaalitappia levittäen hänen pyllyreikänsä jälleen äärimmilleen. Minna yritti parhaansa mukaan niellä kiimaisia voihkaisujaan, mutta se tuntui vain pahentavan tahattomasti lipsahtavia ulahduksia. Olin varma, että ainakin Emmi heräisi kohta näihin intohimon ääniin, mutten voinut tilanteelle mitään. En tietysti halunnutkaan Minnan vaikenevan.

Hänen nautinnon äänensä ja kieltäni yhä syvemmälle pyytävä pillunsa, jota lantio yritti painaa syvemmälle kasvoihini, olivat lähes liian kiihottava yhdistelmä. Kullini alkoi jo varoitella lähestyvästä orgasmista, vaikkei se ollut vielä edes saanut huomiota osakseen. Välittämättä mistään mitään näykin kielelläni yhä syvemmälle Minnan neitsytpimppiin ja vedin anaalitapin paksuimman kohdan hitaasti mutta vastustamattomasti ulos hänen pepustaan.

Äänekkäin voihkaisu sinä iltana sai minut innostumaan entisestään ja aloin painaa kuumaa tappia takaisin syvälle Minnan pyllyyn. Yritin vielä hieman kiihdyttää peukaloni tanssia klitoriksen päällä ja vedin jälleen pohjaan asti liukunutta anaalitappia ulos. Huomasin, kuinka Minnan kiemurtelu oli jo niin voimakasta, että orgasmin oli pakko olla lähellä.

Peukalo ja kieleni jatkoivat kiivasta tanssiaan, mutta tapin annoin tällä kertaa liukua kokonaan ulos Minnan kiimaisesta pyllyreiästä kostean maiskahduksen saattelemana.

Vain pienen hetken kuluttua huomasin, kuinka rakkaani koko vartalo alkoi jäykistyä suurimman nautinnon porteilla. Jatkoin kiivasta tahtiani ja odotin malttamattomana kohta kieltäni puristelevia orgasminaaltoja. Yhtäjaksoinen vinkuminen saatteli Minnan nautinnonputouksen matkaan ja sain tuntea voimakkaimman orgasmin purkauksista, mitä yhdenkään toisen naisen kanssa. Nyt tuli se hetki, jota odotin.

Halusin kruunata Minnan laukeamisen työntämällä anaalitapin takaisin hänen tiukkaan pyllyreikäänsä ensimmäisten orgasminaaltojen matkassa. Pieni kuumana hehkuva peppureikä sykähteli rajun orgasmin tahtiin, eikä liukasta anaalitappia tarvinnut painaa sisään juuri yhtään — niin himokkaasti Minnan kiimainen pyllyaukko ahmaisi sen syvälle sisäänsä. En voinut uskoa, kuinka kovin Minna ujelsi lukuisten nautinnonaaltojen kourissa jäykistyen lopulta koko vartalollaan viimeisiin kiiman kidutuksiin.

Vedin kieleni ulos Minnan yhä sykkivästä pillusta, koska halusin nauttia orgasmin viime hetkien näkemisestä. Olin jälleen aivan laukeamisen partaalla nähdessäni Minnan pienen pyllyreiän supistelevan uskomattoman kiivaaseen tahtiin — aivan kuin se olisi yrittänyt imaista anaalitapin kantoineen päivineen syvälle kuumaan suoleen.

En ollut koskaan nähnyt edes pornoleffoissa niin pitkää orgasmia, kuin mistä Minna nautti, saatika että niistä olisi mistään voinut aistia tällaisen aitouden, jollaista kukaan ei voinut näytellä. Minnan ujellus alkoi hiipua syviksi huokauksiksi ja äsken ilmassa kaarellaan värissyt hoikka keskivartalo laskeutui täydellisen rentoutuneena hikisille lakanoille. Äkkiä sain tuntea kuumat kauhunsekaiset väreet pyyhkimässä läpi vartaloni, kun käytävästä kuului pieni kolahdus. Voi helvetti… Nyt se tapahtui, ajattelin ja käänsin katseeni ovelle.

Pahin pelkoni piirtyi lohduttomasti mieleeni nähdessäni käytävän valon heijastuvan oven alta. Samassa myös Minna tajusi tilanteen. Minna kysyi hätääntyneenä, mutta niin hiljaa kuin suinkin. Nyökkäsin vastaukseksi, vaikka kehoni oli niin jäykkänä kauhusta, etten olisi uskonut sen onnistuvan.

Olimme Minnan kanssa molemmat aivan liikkumatta ja hiirenhiljaa piinaavassa jännityksessä. Aika tuntui pysähtyneen, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut moneen tuntiin. Aivan kuin aave olisi sammuttanut valot käytävästä. Vaikka olimme täysin hiljaa, mitään ei kuulunut… Ei yhtään mitään. Ymmärsimme molemmat, että mikäli käytävässä ei hetki sitten ollut ollut Emmi, täytyisi jommankumman vanhemmistamme olla yhä yläkerrassa.

Kukaan ei nimittäin voisi laskeutua narisevia portaita huomaamattomasti. Tämä seikka sai minut hieman rauhoittumaan, sillä uskoin, että portaiden narinan olisimme huomanneet kaiken kiimaisen touhuamisen keskeltäkin. Vielä hetken olimme hiljaa ja odotimme, josko käytävästä kuuluisi jotain. Minna rikkoi viimein täydellisen hiljaisuuden.

En valitettavasti osannut vastata Minnalle mitään. Tilanteeseen oli kuitenkin pakko saada jotain selvyyttä, joten päätin lähteä mukamas käymään vessassa.

Suureksi helpotuksekseni huomasin käytävän olevan tyhjä ja kävin pikaisesti vetämässä vessan muodon vuoksi. Minna oli hetken hiljaa, mutta yritti sitten lievittää jännittynyttä ilmapiiriä:. Uskoin kyllä Minnan pystyvän kääntämään mustan valkoiseksi, mutta ei se silti tehnyt oloani täysin huolettomaksi.

Minna kuitenkin sai minut unohtamaan kiusallisen epätietoisuuden jatkamalla kuiskutustaan:. Huomasin makaavani sängyllä uskomattoman kaunis nuori nainen päälläni; suutelemassa minua kiihkeästi. Minna antoi kiinteiden silkkisten rintojensa painautua rintakehääni vasten, jonka jälkeen hän laski hajareisin vatsansa ja lantionsa päälleni. Tunsin, kuinka juhlakuntoon paisuvan kullini kärki tavoitti litimärät häpyhuulet ja kuinka kieleni jäi välillä vangiksi Minnan hampaiden väliin.

Äsken niin toivoton kiinnijäämisen pelko oli vaihtunut ylitsepääsemättömään haluun panna kaikella mahdollisella kiihkolla tuota päälläni kiimaisena touhuavaa virheetöntä neitsyttä. Kiedoin käteni Minnan ympäri ja rutistin hänet voimakkaasti itseäni vasten.

Minna irrotti huulensa suudelmasta ja katsoi minua levottomasti huohottaen. Suunnaton kiima sisälläni työnsi väkisin suustani vastauksen:. Aivan kuin taivas olisi kietonut meidät syliinsä, kun Minna alkoi painaa kiimaisen jännittynyt katse silmillään lantiotaan alemmas.

Kuuma märkä pillu liukui hitaasti alavatsani päällä ja kivikovana odottavan kullini kärki sai milli milliltä pienet silkkiset häpyhuulet ympärilleen. Pieni himokas inahdus ja hetkessä terskani päässä tuntuva tiukkuus kertoivat kauneimman hetken sulavan kohta meidät yhteen. Halusin niin järkyttävän kovin päästää itseni täydellisimpään nautintoon, mitä universumissa voisi kokea — mutta.

Pienen pieni järjen hiven liihotti häilyvänä kiimaisen mieleni varjoksi. Pelkäsin aivan suunnattomasti Minnan reaktiota, sillä tiesin hänen janoavan suonikasta kyrpää sisäänsä. Nyt olin jo antanut hänen ymmärtää, että odotus palkittaisiin ja hän pääsisi nauttimaan pienen neitsytpimppinsä täydellisestä täyttymisestä.

Vaikka minäkin olin jo valmis kiimani vietäväksi, emme voineet unohtaa mahdollisia seurauksia ilman ehkäisyä tapahtuvasta rakastelusta. Yllätyksekseni Minna ei jäänyt hetkeksikään murehtimaan pettymystä, vaan haukuttuaan minua paskiaiseksi hän nousi päältäni sängyn viereen seisomaan ja hymyili viekkaasti. Minna kääntyi ympäri ja tuli päälleni kontilleen asettaen polvensa rintani molemmin puolin.

Aivan kasvojeni eteen asettui juuri orgasmin kourissa sykkinyt pieni märkä pillu, jonka yläpuolella kimalteli liukas anaalitapin kanta kiinteiden pyöreiden pakaroiden välissä. Kuvittelin mielessäni, kuinka Minna ihailisi samalla tavalla minun räjähtämäisillään olevaa suonikasta kullia, jonka paksu kärki oli vain hetki sitten painumassa hänen kiimaiseen pilluunsa; valmiina viemään tämän vilpittömän neitsyyden.

Samalla Minna saattaisi nähdä katuvalon kajossa kyrpäni karvattoman varren kimaltelevan hänen pillunsa nesteistä. Minnan peppu oli sen verran korkealla, että hamusin tyynyni peiton alta.

Asetin sen niskani taakse ja levitin vielä aavistuksen Minnan polvia — juuri sen verran, että sain hänen kauneutensa aivan kieleni ulottuville. Minna kumartui samalla hieman alemmas, niin lähelle odottavaa kulliani, että pystyin tuntemaan kiihkeän hengityksen haaroissani. Ihanan tuntuiset rinnat painautuivat lujasti vatsani päälle Minnan laskeutuessa kyynärpäidensä varaan. Huomasin, kuinka Minna nosti toisen kätensä ja vei sen kasvoilleen.

Kohta tuo käsi alkoi lipua hitaasti mutta määrätietoisesti pakaroideni väliin. Tajusin Minnan ajatuksen ja vedin jalkani koukkuun levittäen ne samalla niin, että peppureikäni paljastui vapaaksi pienelle kädelle. Koko vartaloni värähti tuntiessani Minnan hennot sormet valuttamassa sylkeä pyllyreiälleni.

Taivaallisen ihanasti hän alkoi pyöritellä pienillä sormillaan sylkeä reiälleni painellen sitä välillä ihanasti. Minna jatkoi ja jatkoi tuota ihanaa leikkiä, joka tuotti minulle hetki hetkeltä yhä enemmän nautintoa ja halua saada Minnan pienet sormet peppuuni. Tunsin, kuinka Minnan vartalo painautui omaani vasten yhä voimakkaammin ja kuinka hänen hengityksensä tuntui yhä lähempänä kullini päätä. Nyt olin ollut jo liian pitkään ainoastaan nauttivana osapuolena ja katsellut haltioituneena edessäni kiimalta tuoksuvaa pillua.

Lipaisin kevyesti kieleni kärjellä Minnan märkää pimppiä avonaisten häpyhuulien välistä. Vastustamaton nautinnonaalto puhalsi lävitsemme Minnan värähtäessä ilmeisen odotetusta kosketuksesta. Voi luoja, kuinka hyvältä tuo pieni pillu maistuikaan! Olisin taas voinut ahmia sitä koko sydämestäni, enkä olisi pannut pahakseni, vaikka Minna olisi painanut koko ihanuutensa hetkeksi kasvoilleni.

Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia, sillä sain tuntea pitkän pehmeän suukon hehkuvan terskani päällä. Vihdoin se siis tapahtui — noiden silkinpehmeiden täyteläisten huulien kosketuksesta olin uneksinut kiivaasti jo jonkin aikaa ja nyt tuo jumalaisen kaunis 14—vuotias tyttö oli kohta ottamassa räjähtämäisilleen paisuneen penikseni viattomaan suuhunsa. Halusin palkita Minnan ihanasta kosketuksesta ja aloin pyöritellä kieleni kärkeä hänen pienellä klitoriksellaan. Tämä sai nopeasti tyttöni lantion keinumaan kiihottavasti kieleni tahdissa ja hänen raskaan hengityksensä kiihtymään.

Kivikova kullini odotti malttamattomana Minnan pehmeitä huulia ympärilleen ja täydellisesti kostutettu ja kiihotettu peppureikäni pieniä sormia sisäänsä. Viiltävä nautinnonveitsi viilsi kiimanhaavan läpi ruumiini Minnan pehmeän ja kostean kielen alkaessa pyöriä tuskaisen hitaasti paksun terskani ympärillä. Unohdin samassa Minnan tyydyttämisen, koska tuo uskomaton nautinnontunne kramppasi koko vartaloni.

Samalla tunsin, kuinka Minnan sormet pysähtyivät peppureiälläni ja yksi niistä alkoi etsiä tietään sisääni saaden minut urisemaan kiimasta ja nautinnosta. Olin varma, että Minna saisi kohta järkyttävän kokoisen lastin kuumaa spermaa kielensä päälle, sillä tämän enempää ei yksikään mies voisi kestää.

Jostain rintani syövereistä pääsi iloille tahaton nautinnon ääni Minnan sormen liukuessa ihanasti sisääni. Rauhalliseen tahtiin Minna alkoi liikuttaa sormeaan edestakaisin saaden aikaan ihanimpia kiimankutituksia, mitä kohtuullisen kokenut peppuni oli koskaan tuntenut.

Pienen hetken Minna jatkoi vielä samaan aikaan kielensä tanssia terskallani, kunnes pieni kieli liukui kullin pään ja alavatsani välistä kaapaten suonikkaan elimeni pienen kuuman suun hellään syleilyyn. En voinut kuin vinkua kiimasta penikseni tuntiessa suurinta mahdollista nautintoa ja mieleni piirsi silmiini kuvan ihanasta Minnasta kivikova kulli syvällä silkkisten huuliensa välissä.

Minna antoi minulle hetken aikaa tajuta tilanteen, kunnes aloin tuntea paineen terskassani kasvavan entisestään. Kohta Minna imi jo niin kovin, että kyrpäni tuntui räjähtävän, varsinkin kun pieni kieli alkoi taas liikkua varovaisesti. Ei enää niin viaton enkelini yritti voimakkaasti pyörittää samettista kieltään nautinnosta tukahtuvan terskani ympärillä, mutta pieni suu oli nyt niin täynnä, että kielen tanssi jäi pyörimään aivan kyrpäni päähän.

Vimmaton imeminen, virtsaputken päätä pyörittelevä kieli ja jo kaksi peppureiässäni edestakaisin liukuvaa pientä sormea saivat kullini sykähtelemään vastustamattomasti. Olin jo valmiina varoittamaan Minnaa kohta suuhunsa purkautuvasta lastista, kun myös hän huomasi sykähtelyni ja lopetti kaikki liikkeensä. Olin todella helpottunut huomatessani selvinneeni laukeamatta, sillä halusin nauttia tästä taivaallisesta hetkestä vaikka koko loppuelämäni. Minna vetäisi kielensä kärjellä pitkän viivan vasemman jalkani sisäreiteen ja kuiskasi:.

Samassa tajusin, kuinka törkeä olin ollut — enhän voinut tietää, vaikka Minnaa olisi alkanut etoa ajatus sperman tulvimisesta suuhunsa.

Nopeasti pelkoni kuitenkin haihtuivat Minnan hihittäessä:. Nyt tiesin saavani totaalisen täydellisen tyydytyksen, sillä minulla ei ollut epäilystäkään, minne tuo pienessä pyllyreiässä nököttävä lelu olisi kohta menossa. Hitaasti vein kieleni Minnan kuumalle herkkunappulalle ja aloin pyöritellä sitä kevyesti. Tunsin, kuinka hänen molemmat kätensä tarttuivat voimakkaasti pakaroihini ja hoikka lantio alkoi keinahdella kevyesti kieleni tahdissa. Kuullessani hetken päästä Minnan suusta pientä voihkintaa tartuin toisella kädelläni liukasteesta kimaltelevaan anaalitapin kantaan.

Minnan kädet puristivat pakaroitani yhä voimakkaammin minun alkaessa hitaasti vetää tappia ulos hänen pienestä pyllyreiästään, joka oli joutunut odottamaan jo jonkin aikaa huomiota.

Lisäsin kieleni tanssiin tahtia ja siirsin vasemman käteni silittelemään Minnan tiukkaa silkinpehmeää pakaraa levittäen samalla peppuvaosta liukastetta koko kankulle.

Anaalitapin hoikka kohta erottui jo selvästi ja Minnan täydellisen ihana pyllyreikä alkoi venyä tapin paksuimman kohdan tieltä. Yritin parhaani mukaan viivytellä kohdalla, joka antoi minun nauttia järkyttävän kiihottavasta näystä, jonka pienessä valossa juuri ja juuri erotti.

Pieni tiukka neitsytreikä oli aivan viimeistä milliä myöten venyneenä kuuman anaalitapin paksuimmalla kohdalla; reiän sisäseinämät tapin myötä ulos kääntyneenä. Minna ujelsi nautinnosta sen, minkä huohotukseltaan pystyi ja koetti epätoivoisesti pinnistää tappia ulos ratkeamaisillaan olevasta pikkupyllystään. Kiivas lämmin hengitys hyväili kuuman kullini päätä saaden minut vapisemaan kiimasta.

Liukasteesta kuultava kiinteä pakara nytkähti muun vartalon mukana anaalitapin luiskahtaessa vihdoin ulos Minnan hehkuvasta pikkureiästä. Tällä kertaa Minnan suusta pääsi jo varsin kova ulahdus, jonka ääni jäi kiihottavasti soimaan toistuvasti korviini. Pieni hehkuvaksi kiusattu pyllyreikä sulkeutui välittömästi kuuman tapin kärjen perästä supistellen hetken voimakkaasti.

Samalla Minnan peppureiän kirkkaanpunaiset sisäseinämät kääntyivät vastustamattomasti piiloon ihailevalta katseeltani pikkuruisen punaruskean supun taakse. Olin haljeta kiimasta nähtyäni jälleen Minnan neitseelliset herkut ahmimassa nautintoa sisäänsä ja halusin niin mielettömän palavasti työntää sormeni syvälle tuohon kuumaan, tyhjäksi jääneeseen pieneen pyllyreikään ja ehkä samalla myös kutsuvasti haukottelevaan, taatusti tiukkaan, kiimaiseen pillureikäänkin.

Minna ei kuitenkaan antanut minun jäädä haaveilemaan, vaan vaati kiivaasti anaalitappia itselleen. Vapiseva käteni ojensi kuuman lelun Minnalle, joka nappasi sen välittömästi itselleen.

Ajatus siitä, että Minna kohta ujuttaisi sisääni lelun, joka vain hetki sitten oli lupsahtanut ulos hänen piukasta pyllyreiästään, tuntui niin uskomattoman kiihottavalta, etten meinannut saada sanaa suustani. Tunsin, kuinka Minna lisäsi vielä hieman sylkeä liukasteeksi ja alkoi vähitellen painella tapin kärkeä sisääni.

Pyörittelin molemmin käsin Minnan virheettömiä pakaroita, jotka molemmat alkoivat loistaa liukasteen kosteudesta. Nuolin vielä ahnaasti Minnan ihanan makuista kuumaa pillua ja siirsin oikean käteni peukalon hänen hehkuvalle pyllyreiälleen. Minna korjasi hieman asentoaan ja alkoi suudella ahnaasti kivikovan kyrpäni vartta ja tajuttoman herkkää terskaa.

Samalla hän alkoi painaa anaalitappia voimakkaammin sisääni, eikä aikaakaan kun tunsin sen levittäneen peppureikäni jo ihanan tiukalle. Tilanne kokonaisuudessaan oli niin lahjomattoman kiihottava, että minun oli pakko saada sormeni Minnan pyllyyn.

Pienet huulet pyörivät kiimaisesti räjähtämäisillään olevan kullini päässä, peppureikäni oli aivan kohta saamassa itsensä täyteen nautintoa ja Minnan liukkaat silkkiset pakarat ja niiden välissä peukkuni alla pyörivä pieni venytelty pyllyreikä tuntuivat taivaallisen täydellisiltä.

Minnan kiinteät rinnat painautuivat yhä lujemmin vatsaani vasten hänen siirtäessään toisen kätensä penikseni juureen. Pienet sormet kietoutuivat tiukasti suonikkaan kullin ympärille ja ohjasivat sen paksun terskan silkkisten huulien väliin.

Samalla Minnan toinen käsi painoi vielä hiukan kovemmin sisääni anaalitappia, joka luiskahti hetkessä kiimaisen peppureikäni sisään. Tunsin, kuinka ihanasti se liukui tuskastuneena odottaneeseen suoleeni ja kuinka sulkijalihakseni alkoi ahnaasti imeä kuumaa lelua niin syvälle sisälleni kuin suinkin.

Olisin karjunut nautinnosta, jollen olisi juuri silloin ollut upottanut suuni jokaista kohtaa Minnan märkää ja kiimaista pimppiä vasten. Aivan kuin korkeammat voimat olisivat ohjanneet oikeaa kättäni, joka painoi himokkaasti peukkuni Minnan tiukkaan tulikuumaan pyllyreikään. Se tuntui aivan uskomattoman kiihottavalta; vaikka Minnan peppu oli neitseellisen tiukka, sormeni liukui helposti sisään aivan rystystä myöten.

Minna kiljahti nytkähtäen samalla koko vartalollaan ja lupsauttaen kullini pään hetkeksi ulos suustaan. Hän ei kuitenkaan antanut minulle turhaa hengähdystaukoa, vaan ahmaisi kaluni takaisin suuhunsa syvemmälle kuin koskaan aiemmin. Minna alkoi liikuttaa hentoa päätään edestakaisin saaden kullini tuntemaan suurinta nautintoa koskaan.

Samaan tahtiin alkoi liikkua myös anaalitappi, jonka paksuin kohta seilasi pyllyreikäni kohdalla uskomattoman ihanasti sisään ja ulos. Pääsin hetkessä Minnan tahtiin ja työntelin peukkuani edestakaisin tiukassa, tulikuumassa peppureiässä. Kieleni painui kuin itsestään jokaisella keinahduksella niin syvälle Minnan pieneen pimppiin kuin mahdollista.

En olisi millään halunnut päästää irti tästä taivaallisesta hetkestä, jollaisesta ei pieni sairas mieleni ollut uskaltanut edes haaveilla.

Minnan samettinen kieli pyöri vimmatusti hehkuvan kyrpäni päässä, aina kun hän laski suonikasta vartta ulos suustaan. Hänen vasen kätensä puristi todella lujaa kullini juurta pitäen aisan juuri oikeassa asennossa täydellistä suihinottoa varten. Oli aivan uskomatonta, kuinka sulavasti Minna liikkui päälläni ja pystyi silti samalla nauttimaan itse täysin estoitta. Vaikka leikki oli vielä kaukana oikeasta yhdynnästä, en ollut koskaan tuntenut näin voimakasta yhteydentunnetta kenenkään kanssa.

Aivan kuin me olisimme olleet kaksi kiihkeää vartaloa ja mieltä sulaneena yhteen vastustamattomaan nautinnonputoukseen. Tunsin, kuinka vääjäämättä suuri orgasmi alkoi lipua vartalooni. Olisin halunnut varoittaa Minnaa kohta purkautuvasta kiimantulvasta hänen ahnaaseen suuhunsa, mutta olin liian kiihkeästi kiinni hänen hunajaisessa pillussaan. Kivikovana nauttivan kyrpäni päätä alkoi kihelmöidä kiivaammin, kuin mitä koskaan olin tuntenut.

Kiveksiäni alkoi samassa vihloa kiihottavasti, aivan kuin ne olisivat olleet halkeamaisillaan himosta. Nyt oli pakko antaa Minnalle jokin varoitus, sillä pelkäsin hänen tukehtuvan suunnattoman lastini purkautuessa yllättäen syvällä pienessä kurkussa. Varmasti parempiakin tapoja olisi ollut, mutta minä olin nyt sairaanloisen kiiman aallonharjalla enkä voinut himoilleni mitään. Minna sai vaivoin pidettyä kyrpäni huuliensa välissä kiljahtaessaan ehkä hieman kivuliaasta yllätyksestä, mutta jatkoi välittömästi terskani imemistä yhä kiivaammin.

Samalla Minna lisäsi peppureiässäni soutavan tapin kierroksia niin, että minunkin anaalini oli haljeta intohimoisesta käsittelystä. Vastustamattomasti tärisevän kullini juuressa tuntui, kuinka spermaa alkoi syöksyä kohti paksua terskaa.

Samassa tunsin, kuinka kyrpäni alkoi ruiskuttaa kuumaa lastiaan uskomattomalla voimalla Minnan pieneen suuhun, jossa ihana samettinen kieli pyöri kuin viimeistä päivää.

Tuntui kuin orgasmini olisi vain voimistunut joka sykäyksellä, eikä sille ollut loppua tiedossa. Minna ei ollut lainkaan pahoillaan, vaan jatkoi kielensä pyörittelyä spermaa pursuavan kullin päässä niellen samalla jo edellisiä sykäyksiä alas kurkustaan.

Minä en voinut uskoa, kuinka pitkä nautintoni oli, sillä tavaraa tuntui yhä riittävän. Halusin vielä kruunata suurimman nautinnonhetken silmilläni, joten vedin kieleni ulos Minnan kuumasta pillusta ja kohotin hieman päätäni. Molemmat peukkuni pienessä 14—vuotiaan tytön kiimaisessa pyllyreiässä oli niin uskomattoman rietas näky, että tunsin pitkän orgasmini vain voimistuvan. Tämä saattoi olla pelkkää kuvitelmaa, mutta tunne oli totta: Kaikkensa antanut kullini sykki vielä viimeisiään kaiken saaneessa pienessä suussa.

Minna alkoi imeä kiivaasti viimeisiä spermatippoja herkistyneestä elimestäni, joka aisti pienimmätkin kosketukset kymmenkertaisina. Jollei pahin kiimani olisi hetki sitten purkautunut Minnan kauniiseen suuhun, olisin varmasti yrittänyt hieman venyttää hänen tiukkaa pikku pyllyreikäänsä, jonka kuumuudessa molemmat peukaloni vielä olivat.

Kieltämättä ajatus tuntui yhä järjettömän houkuttelevalta, mutta olin varmasti jo nyt ylittänyt hellän rakkauden rajan työntäessäni toisenkin peukaloni Minnan kokemattomaan peppuun. Sitä paitsi Minnan pyllyreikä oli niin tajuttoman kireä, että sormeni olivat jo lähes tunnottomat sen puristuksessa. Pienikin lisävenytys olisi taatusti ollut varsin kivuliasta, enkä todellakaan halunnut satuttaa omaa kultaani, jonka fiilikset äskeisen spermalastinkin nielemisestä olivat minulle vielä arvoitus.

Herrasmiehenä Juha oli halunnut saattaa minut kotiin. Heinäkuinen yö oli lämmin ja kaupungin kadut hiljaisia, kun kävelimme kotiani kohti. Rappukäytävässä kotiovellani hän laski kätensä vyötärölleni ja katsoi syvälle silmiini. Hän suuteli minua pitkään ja tunsin halun kihelmöivän pitkin vartaloani. Sanoin Juhalle, että mieleni tekisi kutsua hänet sisälle, mutta se olisi vastoin kaikkia periaatteitani, sillä en halunnut edetä aivan niin nopeasti. Sen sijaan olimme sopineet menevämme elokuviin seuraavalla viikolla.

Elokuvaillan päätteeksi hän oli kutsunut minut vanhempiensa kesähuvilalle seuraavaksi viikonlopuksi. Vanhemmat olivat matkoilla, joten saisimme viettää aikaa kahden. Olin itse ollut pitkään sinkkuna, enkä ollut saanut kunnon panoa aikoihin. Perjantaina töissä en meinannut jaksaa keskittyä, vaan ajatus vaelsi lakkaamatta Juhaan ja seuraavaan päivään, jolloin Juha oli aikonut tulla hakemaan minut. Asiaa ei parantanut sekään, että posti toi puolilta päivin työpaikalleni paketin.

Ihmettelin paketin pienuutta ja kun avasin sen, sisältä paljastuivat strassikoristeiset helmistringit ja lappu, jossa luki: Ajatus stringeistä kiihotti minua ja olin iloinen, ettei kukaan työkavereista sattunut paikalle, kun avasin paketin. Aamulla heräsin varhain ja aloin miettiä mitä pukisin päälleni. Siinä alastomana maatessani ajattelin Juhaa, vein toisen käteni rinnoilleni ja toinen eksyi kosketusta janoavalle pillunvaolleni.

Pelkkä kuvitelma tulevasta viikonlopusta oli saanut vakoni kostumaan. Nousin ja puin ihanat helmistringit ylleni. Helmet painoivat ihanasti vakoani.

Tissini eivät olleet pienet, eivätkä suuret vaan juuri sopivan kokoiset, pyöreät ja terhakkaat. Kiihottuneisuudestani johtuen nännit törröttivät kivasti.

Katsoin posliinipilluani ja ajattelin, että helmistringit sekä näyttivät että tuntuivat todella kiihottavilta hieroessaan pilluvakoani. Vaikka olin aina nauttinut seksikkäistä alusvaatteista, helmistringejä minulla ei ollut aikaisemmin ollut. Puin lisäksi lyhyen farkkuhameen, joka matalan vyötärön vuoksi jätti takaa näkyviin stringien takana olevan strassikoristeen.

Hyvähän Juhalle oli vihjata, että lahja oli otettu käyttöön, ajattelin ja hymyilin itsekseni. Rintaliivit päätin jättää pois.

Valkoinen tyköistuva teepaita korosti tissejäni ja nännit törröttivät kankaan läpi. Laukkuun pakkasin seksikkäät valkoiset kolmiobikiniliivit , joiden laput peittivät vain vähän ja korostivat tissejä, sekä pikkuruisen stringalaosan. Niillä kelpasi ottaa aurinkoa, ajattelin. Olin juuri syönyt aamupalan kun Juha soitti, että hän olisi tuotapikaa perillä.

Sanoin tulevani alas kadulle. Hän kaartoi juuri paikalle, kun tulin alaovesta ulos. Juha nousi autosta, nosti laukkuni takakonttiin ja palasi luokseni. Hän oli pukeutunut shortseihin ja slimmiin teepaitaan, joka sopi hyvin hänen treenatulle yläkropalleen. Juha kietoi minut syliinsä, suuteli lämpimästi ja tunsin olevani kuin sulaa vahaa hänen käsissään. Pieni parransänki tuntui ihanalta kaulaa vasten ja hän laski kätensä hitaasti selkääni pitkin hameen verhoamille pakaroilleni.

Helmistringien strassikoriste osui siinä hänen sormiinsa ja hän sanoi silminnähden kiihottuneella äänellä: Juha painoi minut hellästi mutta vaativasti autoa vasten ja tunsin reittäni vasten, että hänellä seisoi.

Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen, jonka veli kävi läpi hänet ja sisarensa, siis oikeasti yhdynnässä. On minullakin isosisko, pari vuotta vanhempi, nykyisin lähentelee kolmea kymppiä, itse tunsin kyllä olevani aina pikkuveli, välit meillä oli ja ovat kylläkin ihan hyvät.

Oli hitaiden tanssien opettelua, alastomuutta syystä tai toisesta ja hänen mieliasusteensa oli pelkkä puolireiteen ulottuva T paita, erittäin kiihottava asuste, kun se antoi viitteitä siitä, ettei alla ollut muuta, ja minulla seisoi ja pakotti kahta kauheammin, varmaan oli tietoinen siitä ja liekö tarkoituskin. Kun täytti 18 niin alkoi puheet kotoa muuttamisesta ja baareissakin käynnit, eräänä viikonloppuna olimme taas kaksin kotona "Marja" baarissa ja minä kotona ja kun menin sänkyyn siinä puolen yön jälkeen, niin seistä jöpötti ja pakotti tapansa mukaan, kun kuulin, että ulko-ovi kävi, niin tein sellaisen tempun, ilman housuja kun aina nukuin, että olin selällään nukkuvinani, peitto osin pois päältä ja seisova kalu paljaana, Marja katsoi hetken ovelta, meni sitten pois ja tuli uudestaan yöpaita päällä ja istui sänkyni laidalle, otti kiinni siitä kovana seisovasta kalusta ja alkoi runkata, alkoholin tuoksukin tuntui.

Olin heräävinäni, liikahdin ja sanoin jotain, että mitä sinä.. Kun se kotoa muutto tuli ajankohtaiseksi, niin olimme viimeistä kertaa kaksistaan saunassa, pesujen ja suihkujen jälkeen Marja istui penkillä ja sanoi, että tules vähän tänne, kun menin hänen eteensä, niin jatkoi, että olen tainnut vähän kiusailla sinua, toivottavasti tämä korvaa sen, veti minut lähelleen ja teki ns. On niistä jutuista joskus puhuttukin ihan myönteisissä merkeissä, että muistatko mitä silloin tehtiin, no varmasti..

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Makaan rannalla poikaystäväni kanssa. Ei ole ketään muita,kun me ranta on autio.

Käännyn vatsalleni ja pyydän poikaystävääni laittamaan aurinkorasvaa selkääni etten pala paahtavan auringon alla. Vahvat kädet alkavat levittää rasvaa selkääni edes takaisin kunnes alkavat laskeutua kohti pakaroitani.

: Hellen kyrvän imeminen

Ahdas pillu kullin kuvia 519
VANTAAN KOKOINEN HUORA DVD 232
Hellen kyrvän imeminen 342

Hellen kyrvän imeminen

Mich ihrem 15 April 16 bis Uhr. Insomnia, das spiel brüste schaukeln. Frau Fur Swingerclub. Selbstbefriedigung videos drechseln gang bang Anal Show. Orion hat man.

Erotiikka ilmainen pornokuvat suomi

Yhtäjaksoinen vinkuminen saatteli Minnan nautinnonputouksen matkaan ja sain tuntea voimakkaimman orgasmin purkauksista, mitä yhdenkään toisen naisen kanssa. Se oli alkanut pitkistä katseista, hymyistä, pienestä flirtistä. Jatkoin kiivasta tahtiani ja odotin malttamattomana kohta kieltäni puristelevia orgasminaaltoja. Pienet huulet pyörivät kiimaisesti räjähtämäisillään olevan kullini päässä, peppureikäni oli aivan kohta saamassa itsensä täyteen nautintoa ja Minnan liukkaat silkkiset pakarat ja niiden välissä peukkuni alla pyörivä pieni venytelty pyllyreikä tuntuivat taivaallisen täydellisiltä. Kunnes hän siirtyy viereeni ja ottaa minut hellään syleilyyn kyrvän laskiessa hitaasti nytkähdellen, hellen kyrvän imeminen.