Pane perseeseen www prostituut ee

Mut kumi kaa mentiin. Sit lähetyssaarnaijan kautta takaapäin. Ei meinannut kuti lähteä, jalat hapoilla. Ja kyllähän se kuti lopulta irtos. No numero talteen seuraavaa matkaa varten. Juuri tähän se edullisempi hinta mun mielestä perustuu. Jos ne osaisi tai ymmärtäisi edes hiukan englantia, suomea tai edes eestiä, niin hintapyynti olisi tietysti hiukan isompi. Edullisempi se hinta on myös siksi että temput tehdään yleensä pikaisesti jossain aivan lähellä nurkan takana ja autossa.

Jos tyttö suostuu tulemaan hotelliin tai asuntoon, niin silloinhan hinta on myös heti hiukan isompi. Tytöt pyytävät silloin yleensä myös että kaveri olisi niin herrasmies että tuo hänet takaisin Kopliin.

Tuli vierailtua torstaina Söle kadulla kolme kertaa: Ensimmäinen vierailu klo Ajelin huoltoaseman, Säästumarketin ja viereisen tontin pihan läpi. Sitten parkkeerasin auton Säästumarketin pihaan ja jäin odottelemaan, mutta mitään seuraa ei näyttänyt olevan. Toinen vierailu klo Ajelin saman reitin ja menin taas Säästumarketin pihaan odotteleen. Hetken päästä auton ikkunaan koputettiin ja noin v arpinaamainen väsyneen oloinen huora tuli kyselemaan mitä haluan.

Hommat olisi hoidettu autossa takana olevalla parkkipaikalla. Kolmas vierailu Sölellä klo Nyt ulkona oli jo pimeää. Kurvasin autolla Säästumarketin pihaan ja samassa kaksi tyttöä tuli juttelemaan.

Molemmat noin vuotiaita ihan nättejä tyttöjä. Päätin valita pitkähiuksisen blondin. Suostui lähtemään hotelliin 5 euron lisämaksusta. Joten hinnaksi sovittiin 30e. Hotellilla aluksi suihkuun sitten suuseksiä ja seksiä ja pian mällit lensi. Tyttö oli iloinen kun pääsi lämpimään suihkuun koska ulkona oli kylmä. Lopuksi antoi vielä rentouttavan hieronnan jonka aikana melkein nukahdin. Kertoi että Söle kadulla on tänä iltana noin 7 tyttöä töissä.

Tulevat paikalle yleensä pimeän tultua. Parhaimmillaan paikalla voi olla jopa 20 tyttöä. Vieressä olevasta poliisiasemasta ei ole mitään harmia. Joskus harvoin kyselevät tyttöjen henkkareita. Nyt alkoi taas paineet kasvaa ja oli pakko lähteä tätä olotilaa purkamaan Söle kadulle: Ajoin auton klo Tämä pizzeria aukeaa joskus klo kymmenen aikaan. Paikka vaikuttaa hyvältä, koska siellä on paljon paikallisia.

Kurvasin auton pizzerian pihaan hiekkaparkkipaikalle. Ehdin juuri nousta autosta kun luonnonkaunis pitkähiuksinen n. Tätä ei voinut vaan vastustaa. Kaivoin taskusta 2-kymppisen ja annoin käteen. Samassa minun vetoketju aukesi ja munaa alettiin hieroa käsin. Hetken päästä minulla oli täys seisokki pystyssä. Homma jatkui sillä että kondomi asetettiin suulla paikalleen ja hyvää suihinottoa kunnes mälli lensi. Vaihtorahaa ei tullut takaisin, mutta olo oli hyvin tyydytetty joten ei haittaa.

Siitä oli mukava lähteä kohti hotelli Stroomia ja siellä saunaan. Diesel maksoi tuolla huoltoasemalla n. Sataman lähellä ei kannata tankata autoa, jos ei oo pakko. Kesällä diesel oli 1. Me ollaan muutaman foorumilaisen ja pelimiehen kanssa jo sovittu että menisimme jälleen Tallinnaan tarkastamaan tilannetta pe Asuntohotelli on varattu ja paikalla olemme meidän omilla autoilla. Silloin on helppo myös kurvailla Söle kadulla. Asuntohotellissa on myös erittäin kiva sauna.

Se joka haluaisi tulla mukaan voi ottaa yhteyttä vaikka yksityisviestillä. Muutamalle kivalle vakio-tytölle olemme jo ilmoittaneet että tulemme. Kertoivat että odottavat meidän tuloa sinne innolla. Bensan ja dieselin hinnat löytyy täältä http: Tuli nussittua ainakin 6 kertaa, joka kerta otti paljaalla poskeen ja molemmat reiät oli käytössä.

Älkää maksako mitä tytöt kysyy No asiaan, tuli viikko sitten keskiviikko iltana otettua vaalea pieni Olga kyytiin Söleltä, suostui loppuillasta tulemaan yöksi mun kämpille 50 eurolla. D Taitaa hinnat olla laskemaan päin nyt kun on ilmat viilenemässä Mietin että paljon mahtaa tulla tunnille hintaa Kuusi panokertaa yhdessä yössä on kyllä aika kova suoritus!

Joo, kyllä se 50 ekee onnistuu Virustakin. Yks 18 k aulabaarista lähti mukaan; oli pakko tarkistaa se ikäkysymys. Ongelmana oli vaaa et se ei halunnu lähtee ollenkaan pois???? Liekö siideri liian hyvää Lähti ku lupasin maksaa taksin Maarduun. Vieraan kanssa on paha nukkua. Asioita ei aina voi toistaa eli samanlaista ei eteen oo toista tullu.

No Sõle -kadun mimmulat on kokeilematta Mikäs Sölen tilanne näin syksyä kohti lisääntyykö tarjonta vai väheneekö? Itse arvaan että tyttöjä on ihan yhtä paljon siellä pyörimässä, mutta kun tulee kylmä niin ne ei halu seistä pakkasessa pitkään. Käyvät kaupassa tai baarissa välillä. Tietysti kun illat pimenee niin tytöt uskaltavat seistä siellä jo aikaisemmin illalla.

Saipa muuten just yks paikallinen kaveri jonkun taudin eräältä sõlen neitosista, käsittääkseni kyseessä hyvin pienikokokoinen neiti ja nimellä Katrin, kannattaa antaa imee moloonsa paljaalla!! Millainen tauti eli onko vakavaakin? Millaiset riskit tuossa ylipäänsä on jos antaa imeä paljasta? Kuinka todennäköistä on, että saa jonkin taudin ja mikä on pahin tauti, jonka tuossa hommassa voi saada?

Onko jollain hyvää faktatietoa tästä? Tämän voi ottaa ihan vittuiluna, mutta käytä hyvä mies googlea. Hakusanalla "sukupuolitaudit" pääsee jo melkein kuuhun. Taidat olla ihan piirongin takana kasvatettu peräkamarinpoika.: Pyhkäisin taas ohi Tallinnasta ja käväisin tankilla Sölen Nesteellä Tarjonta oli hyisevästä säästä huolimatta napakkaa En tosin tarttunut haaviin.

Tarjonta on siis edukasta tähän aikaan vuodesta. Ei tullut hyppykuppaa kun ajoit ohi: Oli tarjoajia n kpl kierrossa. Muttei tarttunut hyppyrit, tai tippurit sielläkään Kyllä laatu oli kohdallaan, jopa minä hetken hekumoin ajatuksella, että tuostapa tiukeanpinkeen 19 kesäisen nostan vartaannuppiin pyörimään, mutta onneksi sitten havahduin ja päätin pitää aiemman päätökseni olla ostamatta vosua, kun saan piparia ilmaiseksikkin seurustelun myötä.

Mutta laadusta, niin tarjolla oli nuorista naisista ikäytyneempiin palveluntarjoajattariin, lyhyttä ja ohutta, sekä pitkää ja paksua, tummaa, vaaleaa ja olipa eräs ihan kaljuksi päänsä ajanut neitonenkin liikkeellä! Todellakin ostajan markkinat juuri nyt. Laatuserti pitäisi olla Silmusen vahvistama ja leimaama! Hmm, nyt pitää vissiin alkaa miettiä oikeesti koska sitä lähtis kääntymään a-luokan tarjoustorilla ; Ei vaan millään jaksaasi ite autoolla pelipaikalle.

D Eli siis paljaalla pantua Olavin varmistamaa laatulihaa? Käymällä itse pelipaikoilla näet itse nämä hoidot siellä päivystämässä ja voit valita sieltä omaa makuasi miellyttävän hoidon.

Ei ne tytöt yleensä yöksi jää, tai ehkä ne jäisi jos maksat hyvin. Kun temput on tehty niin ne lähtevät tai pyytävät että heidät viedään takaisin johonkin lähelle. Kuvia Sölen tytöistä mulla on näillä sivuilla mun omassa kuvagalleriassa. Esimerkiksi nämä tytöt ovat Söle kadulta. Kostui nopeasti kun vähäkin hieroi ja tykkäsi saada kyrpää tiukkaan pilluun oikein kunnolla.

Viimeisimmistä kuvista huomaa hyvin että ne on kaikki otettu saman lavuaarin edestä, mutta kuvassa on aina eri tyttö. Numeron häneltä saanena tavannet varmasti uudelleen: Kuvia pitänee alkaa ottamaan kissoista.. Ilahtuvat varmaan suuresti ja varsinkin sen jälkeen kun laitat ne tänne. Monen aikaan tytöt alkavat päivystämään tuolla Söle -kadulla? Ovatko siellä kauenpana olevalla bensa-asemalla vai missä? Jos jollain on tietoa siitä, mihin musica baarin tytöt ovat siirtyneet, olisin kiitollinen, jos ilmoittaisi uuden paikan nimen vaikka privaatti viestillä.

Riippuen satamasta niin sinne Söle kadun pelipaikalle on kävelymatkaa ainakin 3, 4 tai 5 km. Jos tyttöjä ei silloin ole paikalla niin olet siellä ihan tyhjänpanttina. Sitäpaitsi tämä huvi on alunperin ollut Tallinnan taksikuskien molon-uittamispaikka, joten temputhan tehdään autossa jossain ihan nurkan takana.

Jos sä et ole autolla paikalla tai et voi viedä tyttöä sun omaan asuntoon niin Söle kadulle on aika turha mennä. Söle kadulta kalastaminen oma auto ja oma asunto tai hotelli joka sallii sänkyvieraita on melkein ehdoton asia. Paldiski maanteen alkupäässä olevasta Meriton hotellista on Söle kadun alkuun n m. Kesällä kävelin sölelle Viru hotellista ja matka oli ehkä 2 km. Taksi keskustasta maksaa n euroa. Ajattelin ottaa tytön ja mennä taksilla hotelliin panemaan.

Monen aikaan Sölellä alkaa olla tyttöjä ja missä ne siellä lymyää? Kesällä kävin alkuillasta valaoisan aikaan ja yhtään tyttöä ei näkynyt. Huono kunto turskilla jos ei keskustasta jaksa kävellä. Olin viime kesänä työhommissa niin, että tapaamisia oli siinä aivan lähellä eräässä firmassa. Kävelin joka aamu ja ilta. Ja onpa muuten suomalaisten suosima Kristiine keskus aika lähellä. Näkyi tuolla päivälläkin olevan vällillä joku, mutta itse olisin kiertänyt kaukaa. Parasta päivää leima oli kulunut ajat sitten näkemistäni yksilöistä.

Niin siis kokonaan toinen juttu on, että mitä siellä kävellen teet. Minä en kyllä tekisi autollakaan. Kaikkihan tietää, että Söle-kadun ihanat halpaneitokaiset eivät ole narkkareita. Vaan mitä mieltä virolaiset itse ovat: Taidettiin ajaa myös Söle-kadun ohi. Igor varoitteli katuhuorista, joista suurin osa on kuulemma narkkareita. Yllättäen kaikki virolaiset hupakot, joille olen sanonut taikasanan Söle-katu, ovat olleet samaa mieltä.

Jopa niin, että olen saanut vakuuttaa heitä siitä, että en asioi siellä. Itse en ole narkkariasiantuntija. Olen kuitenkin aina välillä uteliaisuudesta käynyt sekä jalan että autolla. Ne tytöt, joita minä olen nähnyt, ovat pääosin olleet jollain muulla planeetalla. Ketään en ole noukkinut kyytiin. Vaan kertokaapa nyt, onkos yleinen myös virolaisten jakama käsitys väärä? Itse en usko että kaikki Söle-kadun tytöt on narkkareita. Pohjois-Tallinna on mielestäni vähän niinkuin Helsingin Kallio.

Koplin alueella asuu paljon venäläistä alkuperää olevia ihmisiä. Alueella on kuulemma paljon myös muualta Virosta tulleita opiskelijoita. Siellä on halvat vuokrat ja hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Mitä saa huomattavasti enemmän per laaki ihan muualta kuin Söle-kadulta.

Kaikki tuntemani tallinnalaisneitokaiset ihmettelevät tyttöjen avuttomuutta. Miksi myydä kympillä asiaa, josta muualta saa viisikymppiä. Aivan yhtä hyvin voisi ihmetellä, että miksi maksaa viisikymppiä asiasta, jota saa kympilläkin. Tai miksi maksaa kymppiä jos kerran voi saada ilmaiseksi.

Näitä moni tietämätön pohtii. Musica Baarissa on käyny hieman vetoo Meno alkaa usein vasta Olen istunu usein siellä ja ei meno nyt kovin hiljane oo. Musican yläkerran saunakin on käytössä. Menoon vaikuttaa, ettei ko. Sisäpiiri tietää kertoo et yksi Mr. Poliisi on kohdellu liiviläisiä hieman tutkinnallisesti. Nää jutut on puolijulkisia ja voi vaikuttaa myös muuhun aktiviteettiin. Eipä syytä huoleen tytöthän päivystää myös Viru -kadulla. Jaaa ei tyttöjä vai! NO heti ku hotellilta kävelin kohti kantakanttiinia No kiva tuttujen kesken on jakaa Viru valgeeta Ei vaa ollu feelis kohdalla.

OLin jo päättänyt etten enää lähe ton kaa. Ei siellä kyllä koskaan ole ollut hupakoita keskellä päivää. Mitä ne siellä silloin tekisivät. Minun huhulähteeni väittää, että paikka ratsattiin syksyllä.

Ei hupakot vaan huumeet tähtäimessä. Itse oon käyny siel musiikas usein ja siel ei kyl kauheesti mitään seuralais tyttöjä oo näkyny.

Aika pitkälti samat tytöt siellä on töissä vähän asiakaspalvelu haluttomia tosin, varmaan kuuluu siihen kulttuuriin ku oon törmännyt monissa muissa paikoissa samaan ongelmaan.

Onko se yläkerran futis baari samaa yritystä eli joku bandidos pyörittää? Kalja maksaa melkein saman kuin viereisessä Virun Amarillossa noin 5e. Paikalla oli perjantaina klo Naiset eivät ole mitenkään erityisen hyvännäköisiä ja palvelusalttius samaa luokkaa kuin Kallion kirjastossa. No ei ole minulta kyllä kukaan edes pyytänyt euroa.

Se sauna maksaa joku 12 euroa tunti eli ei johdu siitä. Naiset eivät ole talon puolesta eli riippuu illasta. Sunnuntaina voi olla vähän hiljaisempaa, perjantaina tarjontaa on enemmän. Vaan minä olen lopettanut Tallinnassa käymiset. Heitin ihan tosta vaan varsinkin kun olen käyttänyt sitä vaan kerran. Mulla kun on yleensä se hotelli ollut siinä vieressä.

Toi sauna on niin kallis nykyään, että samalla hinnalla saa Viru hotellista kahden hengen huoneen kylpyammeella ylemmistä kerroksista, ja hyvän aamupalan.

Itse laitoin Musican poikottiin Ja mulla on Viruhotelli boikotissa. Lopputulema siis on, että unohtakaa koko Tallinna. Jos haluatte panna autohuoria niin ottakaa se auto mukaan. Minkä ihmeen takia hotellihupak Pitääkö tyytyy suomi neitoon Virusta haha n. Muusica on kyllä jees aina välillä mutta pitää muutaki olla. Kiertele vaikka Viru hotellin edessä niin kaunista seuraa löytyy kyllä. Katso foorumilta hyviä tyttöjä ja soita heille.

Eli summa summaarum Söle on parasta unohtaa Minä olen käynyt useamman kerran, mutta kertaakaan en ole poistunut hupakon kanssa. Vaan pitäkää huoli kortsujen kunnosta. Tallinnassa hiv on yli puolella piikkihuumeiden käyttäjistä. Suomessa osuus on pieni.

Kun hiv lähti leviämään käyttäjien keskuudessa, Suomessa toimittiin. Viro ei tehnyt mitään. Nyt se on myöhäistä. Joko olet tehnyt testin? Testattu on; joskus ku Venäjällä oli laki et HIv-pos pääse maahan piti mennä testiin ja sai ok todistuksen.

Töihin mennessä Venäjän rajalla sit olis esittää documentos. No, ei tarvinnu todistusta koskaan. Jos tyttöjen kanssa pelaa,kannattaa testauttaa. Musican joillakin on, muttei kuulkaas päälle näy. Pahasti pelkään, että Sõlen tytöillä on kans.

Kumi ja kumi ja kumi!!! Fikssut tytöt ei anna kumitta. Varmaan pitäisi ja sitten vaan paljaalla. Se olisi kyllä pitänyt olla toisin päin. Venäjältä tullessa testi olisi paikallaan. Muistan itsekin tuon HIV-testipakon, kukaan ei muuten sitä paperia kysellyt, mutta taisi olla edellytys vuoden viisumin saannille varmaan lyhyemmillekin.

Se taisi olla monikertaviisumi. Kertaviisumin sai vaikka oli tautinen. Ei siinä mitään järkeä ollut. Vaan koska noissa hommissa olis. Ensi viikolla 3 yötä Tallinnassa. Nyt hyvät ehdotukset peliin. Onko et ei persaukisille kivaa??? Tosin en haluu samaa tasoo ku yks v. Näkö ok, mutta hais vastatuuuleeen nii pahalta. Touhu oli jo nii kiivasta, että turvamies seuras silmä kovana molosta en tiedä. Tais mummotkin olla tapahtumasta kiinnostuneita.

No sitten mun kans pitäs olla tosi siisti ja hyvä huumori ja hiemän älylliseen keskusteluun pystyvä. Joku ehdotti iskuyrittelyä Virun ympäristössä varustettuna "Sarasvuon neuvottelutaidoilla".

Hee, mikä on paras ja luontevin tapa antaa viesti ympäristölle et täällä odotetaan neuvotteluja parhaasta palasta. Paha tapa, et tytön tulis kyetä myös juomaan ja syömään sekä esitteleen parhaat puolensa muuten. No, meenkö tupakalle ku en polta? Tytöt tulee kysyyn tupakkia ja? Jos vain pälyilen ootan siis "Jaskaa" sit tulee kaksi tyttöä.

Miten muuten, eihän kaduilla voi huutaa et poro odottaa??? Meenkö taas Musicaan ja annan jokaiselle pakit. No jos sinne muuten ekssyy hyvää jenkkiä saa parempaa seuraa ku seksiselts!!! Jummi eii, pitää olla liian fiksu et ei joudu tappeluun paikallisten kans.

Kävin vain miettimään, kun moni haluaisi viedä hupakon hotelliin. Aikanaan vein Sofiassa katuhuoran takaisin hotelliin, koska hänellä oli sellainen "katuhuora" look, jollaisen olin aikaisemmin nähnyt vain elokuvissa.

Tuli jotenkin likainen olo tai jotain: Käyttekö siis siellä, että näette tuotteen ennalta, halvan hinnan vai kenties sen takia että ne ovat juuri niitä katuhuoria?

Hyvät herrat kyllä Muusicasta lähtee myös ilmaiseksi. Tyttöjä pyörii jaloissa työttöminä ku ette tuu. Jos mä olisin nainen niin kaikkein viimeiseksi mä lähtisin hakemaan ilmaista seuraa musabaarista. Mikäs ois paras mesta ilmaisseuralle? Nää ilmaisjutut on aina tuuri juttuja; niitä ei haeta, ne joskus vaa natsaa! Itsellä olisi suunnitelmissa lomailla Tallinnassa n.

Stroomi-hotellia olen harkinnut aika täysiä nuo vkl: Muutamia vinkkejä olisin vailla: Tuolta marketistahan saa tietenkin leipää,makkaraa,limua,vettä jne,elikkä jotain syötävää vaikkapa hotellille? Ei kait nyt kuiteskaan vodkaa? Jos osaatte suositella jotain,niin kiitos vinkistä! Jossain kuvassa olin näkevinäni R-kioskin seinässä pankkiautomaatin?

EN ole omalla autolla liikenteessä nautin olutta lomalla ja myöskään kulkupeliä EN vuokraa nautin olutta lomalla: Juuh vaikka Söle on Söle niin pysytään asiassa.. Mites alkaako vaikuttaa tarjontaan kun kelit paranee ja hameet oletettavasti lyhenee? En ole Söle-asiantuntija, mutta sen verran tiedän, että kaupan kyljessä on aukko, joka lykkää seteleitä. Omat hupakkoni ovat aina ilahtuneet Smirnoff icesta tai vastaavasta Viru Valge -limsaviinasta.

Tosin venäläiset ilotiput usein juovat viskiä kolaan sotkettuna. Vaan nämä kokemukset eivät ole Söletytöistä. Heistä osa arvostanee ihan jotain muuta tavaraa. Sõle tuntuu kiinnostavan jatkuvasti, vaikka se on lähinnä ihmisromun kierrätyskeskus, mistä löytää aktiivisesta lääkeaineiden käytöstä huolimatta vähemmän hyvässä kuosissa olevia huoria.

Tämä Sõlen tyttö kertoo jo ilmoituksessaan mistä on kyse, Kiinnostukset: Suhde huumeisiin - käytän säännöllisesti. Kas, tuttu tyttö, jota ei olekaan näkynyt sitten viime kesän. Onpa hinta noussut huimasti, viimeksi BJ: Lupas että voi nussia tohon tuntiin niin paljon kun kerkiää, tarjoo myös anaalia, ottaa vastaan malmilla Juu, aktiiviaikoina tuo böönä yritti tosiaan etumaksua suoritettavaksi ja sitten voi treffailla.. Täyttä kusetusta alusta loppuun noin touhut! Kävin vaimon kanssa Tallinnassa ja hänen lähdettyä shoppailemaan lähdin tankkaamaan autoani Sôlen Nesteelle, oli tiistai Antoi nimensä ja puhelinnumeronsa jos joku on menossa Tallinnaan.

Tankkailin Sölen Nesteellä ja meno oli jälleen kovaa. Oli venäläistä harvahampaista blondia, joka lupaili unohtumatonta suikkaria, jätin väliin. D Jätin väliin hänetkin. Täytyi itsekin käydä hakemassa viinaksia ja tupakkia tallinnasta, melkein eskoo meni niihin, superalko rules! Koska auton tankki kaupasi myös täytettä, suuntasin kuuluisalle tallinnan sölen nesteelle. Ei tarvinut kauaa venata kun nuori oksana blondi tuli myymään itseään. Autolla vähän syrjempään ja muna muijalle suuhun, oli kiva puristella tissejä kun oli paljas muna tytön suussa.

Sitten kumi päälle ja lähetyssaarnaajaan jyystämään, lopuksi vielä vähäksi aikaa muna muijan persereikään, rupes tuntuu että mälli tulee, kortsu pois ja muna takas blondin suuhun, vähän aikaa kerkes panee vielä suuhun ennenkuin mälli tuli muijan nieluun.

Bensan hinta ero oli yli 30 senttiä, helsingin ja tallinnan välillä. Tankki täyteen ja vielä kanisterit mukaan, itsellä oli 6 x 20 litran kannua mukana, hyvin sai katettua laivalippujen hintaa tuolla bensan tuonnilla. Jahas jahas alkaa kevät lämmittään ja tarjonta lisääntyy? Piru pitää kyllä itekin varmaan lähtee tänne "kaatopaikalle "tutustumaan joku väli: Lähinnä kait ongelma on jos haluus mennä kaveriporukalla poroilemaan että miten asian hoitaas että voisi porukalla pitää hauskaa esim joku mökkeily olis pirun jees Ihan on vetävän näköinen jos kuvat on omat.

Mutta juu, otin yhteyttä ja vaatii etumaksua pankkisiirrolla. Sitten voi tavata ja maksaa loput käteisellä. Eipä taida siis oikeasti olla olemassa Ilman etumaksua saa tussua ihan riittävästi. Ihan oikeasti, miksi ottaisit riskin? Jotenkin tuli vain viestien perusteella kuva ettei olisi huijari kuitenkaan, mutta mistäpä sen tietää. Jos kokeilis, niin sittenhänmuutkin tietäisi. Älkää missään nimessä laittako millekkään tileille mitään etumaksuja!

Tämä SandraFIN on ilmeisesti Tallinnassa asuva vosu ja keräilee huolettomilta hepuilta helpot fyrkat pois ja kippaa kunniaksi kaljan jos toisenkin: Suoraan ei ilmossa sanota ennakkomaksusta, mutta ihan varmasti kirjeenvaihdossa se otetaan esille. Pelkkää kusetusta josta kannattaa vaan käryttää systemaattisesti iha: Jos saisivat jossain vaiheessa iipeet blogattua. Tallinnassa on jo kymmenisen vuotta ollut joka kapakassa ja kahviossa ilmainen wifi, joten turha blokata kun siitä ei ole mitään hyötyä Tuli taas vierailtua Söle kadulla.

Ensimmäinen kerta tänä vuonna. Ajoin auton Säästumarketin pihaan klo Ei näkynyt mitään muuta toimintaa kuin kaupasta ulos tulevia kiireisiä ihmisiä.

Kävin tässä viron "lidlissä" ostamassa parit kaljat ja pullon vodkaa ja lähdin ajelemaan keskustan hotelliin vähän pettyneenä hiljaisesta toiminnasta. Lähdin uudestaan katsomaan Sölen toimintaa pimeän tultua klo Ajoin Sölen huoltoaseman ja säästumarketin pihan kautta viereisen pizzerian pihaan. Mutta muutaman minuutin kuluttua auton ikkunaan tuli koputtamaan n. Kysyi englanniksi mitä etsin. Saman tien tarjosi suuseksiä ja piirsi auton ikkunaan numerot 1 ja 5. Tuli mieleen Piparimiehen varoitukset hiv: No päätin ottaa vain tuon suihinoton.

Otin blondin autoon ja ajoimme läheiselle parkkipaikalle. Kun pääsimme paikalle asetteli blondi kumin suullaan paikalle ja alkoi mahtava suihinotto. Sai ihan vapaasti puristella tissejä ja persettä. Eikä siinä kauan kestänyt kun tulin. Lopuksi vielä halailut ja poskisuudelmat. En tiedä oliko narkkari. Mun mielestä ihan täyspäiseltä vaikutti.

Ja vielä toinen ajelu samaa reittiä. Nyt näkyi jo kolme mahdollista maksullista. Lisäksi kaksi parikymppistä tyttöä neuvotteli taksikuskin kanssa Sölen bussipysäkillä. Olen ymmärtänyt että monet tytöt ovat siellä päivystämässä koska eivät ehkä puhu muuta kuin vain venäjää, jotkut eivät osaa laittaa ilmoitusta ja joillakin ei ole edes kännykkää. Joillakin ei ole paikkaa, joillakin ei edes omaa asuntoa, jotkut ovat alkoholisoituja ja jotkut jopa narkkareita.

Kerran paikalle tuli kaksi tyttöä Loksan kaupungista sinne ihan vain huoraamaan. Kertoivat että kaupan kassalla kun ei oikein pärjää kun äijä lähti ja lapsi tarvitsee kenkiä. Tyttö oli niin mielyttävä ja kyyti niin hyvä että pyysin numeron ja kävin Loksassa seuraavana päivänä panemassa hänet uudestaan mun auton takapenkillä. Taisi sinulle sitten olla besa ykkösenä ja pillu vasta toisella sijalla. Onko kukaan käynyt panemassa sölellä viime aikoina? Kohta pitäis lähteä hakemaan viinaa, röökii virosta autolla ja miks ei samalla tyhjentäis kassit sölellä Olihan siellä Söle kadulla taas aika hyvä tarjonta.

Joitakin hyviä ja joitakin huonoja. Vaalea Viktoria on vähän pullea. Tumma hiuksisella Marinalla on erittäin kaunis vartalo, Ulvi ei ole niin siro mutta todella mielyttävä palvelu. Vaalea Liis tuli paikalle vasta kun me viimeisen kerran palautimme tytöt takaisin Söle kadulle.

Muutama muu tyttö tummilla lyhyillä hiuksilla sielä myös pyöri, mutta emme ehtineet pyytää heitä ollenkaan kekkereihin. Yksi vaaleen-ruskeatukkainen hiukan pitempi ja siro tyttö näytti niin elämää jo kokeneelta kasvoistaan että emme viitsineet ottaneet häntä mukaan ollenkaan. Hoiperteli ympärin parkkipaikkaa tölkki kädessä ja katteli autoja. Olisikohan ollut vain se siideri joka vaikutti huonoon kävelytyyliin?

Harvoin siellä päivällä on hyvä tarjonta, mutta jokainen päivä on tietysti erillainen. Tytöt Söle kadulla puhuvat yleensä vain venäjää ja joskus vain vähän viroa. Erittäin harvoin hyvin englantia. Omaa paikkaa missä panna ei melkein ikinä ole eikä heillä ole myöskään ilmoitusta nettissä. Kaikki eivät myöskään lähde mukaan jonnekin asiakkaan asunnolle, ei ainakaan jos se on kaukana tai eivät edes tiedä pääsevätkö he takaisin pelipaikalle.

Sõle tsekattu parisen viikkoa sitten. Yhteensä neljä palveluntarjoajaa paikalla. Ensimmäinen, pitkä, hoikka, lyhyet hiukset? Pari kaverusta, tummatukkainen "Julia" ja joku blondimpi, tulivat pian kysymään tupakkaa, tai tulta, tai jotain Molemmat v, mutta iho epäluonnollisen kulunut ja yleinen habitus aika räjähtänyt. Jäin autoon jumittamaan hetkeksi, josko liikennettä tulisi lisää. Päätin keksiä, että olin juuri tekemässä lähtöä, sorry vain Hinta olisi ollut , kommunikaatio po-russki.

Todennäköisesti suomalainen turisti, menossa Amigoon: Neljä palveluntarjoajaa löytyi eilenkin. Ensimmäinen oli täälläkin "mainostettu" blondi, jolta puuttuu hampaat edestä ylhäältä kokonaan. Sitten näkyi se blondi farkkutakkinen ja tumma hoikka tyttö. Olin jo päätymässä siihen tummaan hoikkaan, kunnes huomasin Ulvin.

Hänellä ei mikään täydellinen kroppa, mutta kohtuullinen kuitenkin. Ja kuten joku jo aiemmin totesi, palveluasenne on hyvä!

Iso plussa siitä, että osaa kohtuuhyvin myös lontoota. Lähin vakiopaikka taisi olla varattu, joten ajoimme vähän pidemmälle rantaa kohti.

Sieltä löytyikin mukava paikka hoitaa hommat. Asiakas sai valita, kondomilla vai ilman ja autossa vai ulkona. Valitsin ilman ja ulkona. Olikin aika porno olo nojata autoon selin, kun Ulvi teki tehtäväänsä kontillaan.: Sain vielä puhelinnumeron ja ei ole mahdotonta, että vielä jossain vaiheessa Ulville soittaisinkin.

Aika vähäistähän tuo tarjonta on jos siellä samat naamat päivystää Kello taisi olla tuossa seitsemän ja puoli kahdeksan välillä illalla kun saavuin paikalle. Varoituksen sana tähän väliin. Sölellä päivystää sellainen nuori n. Naamaltaakin nätti ja runko hyvä. Hirveä hoputus, aika loppuu jo 5min jälkeen, suikkari helvetin huono, vain lähetyssaarnaija-asento kävi, yms. Törnännyt samaan typyyn, kuulin vasta jälkeenpäin.

Vaikka suurin osa tytöistä hieman kilometrejä nähnyt niin palvelut ovat olleet ainakin omalta kohdalta hyviä. Mites onko opiskelija-tytöt löytäneet sölelle vai onko se liian kuppainen paikka heille?

Taitaavat naattia tuosta "IHA-ilmiöstä" ja hinnoittelevat siellä itsensä pitkäksi Onko joku opiskelijabile mesta mistä vois bongata esmes ülikoolilaasii? Club mynt muurivahella käy ainakin opsikelijoita, siitä ei ole kokemusta antavatko rahasta siellä, mutta ilmaiseksikin ovat antaneet: Asiakkaat ovat yleensä nuoria opiskelijoita v.

Torstaina paluu työkomennukselta taas kotiin tallinnaan, luulen että viikonloppu menee tutkiessa kaupungin tarjonnan. Voi olla että tulee myntissäkin käytyä, vaikka luulen että laitakaupungin kuppilat vetävätkin puoleensa. Ja täytyyhän sölen plikat käydä tsekkaamassa: Mä olen runkkari tai joudun ostaan.

Minkälainen tarjonta mahtaa olla arkipäivisin? Yksinäinen herrasmies ajatteli mennä käymään sölekadulla ensiviikolla hakemaan itselleen jonkin mukavan narkomaanitytön. Siell joko on gimmoi tai ei. Voit saada kympin suikkarin keskel päivää. Joskus joudut tekee vitusti duunii etsiäkses narkkarihuoran. Moi, onko sölen tytöt vaihtanut paikkaa? Parina päivänä pyörinyt siellä mutta ei ole paljoo tarjontaa ollut!

Kellään tuoretta tietoo mikä meininki? Huoltsikan pihalla jos on böönaa liikentees. Ei niit vesisateeessa montaa ole rundaamas. Viime viikolla kävin parina päivänä hakemassa tytön ajelulle. Tulevat illansuussa päivystelemään, lämpimällä ilmalla ehkä hiukan aikaisemmin. Eli ei tilanne ole muuttunut miksikään. Arkisin vai mikä päivä? Molempina päivinä taisin tulla seiskan aikaan illalla parkkiin pihalle, muutaman minuutin tarkkailun jälkeen tiesin minkä tytön otan.

Kyllä siellä yleensä joka päivä joku on tyrkyllä. Tulevat yleensä pimeän tullen paikalle. Juu ei siellä koko ajan ole tyttöjä päivystämässä. Iltaisin ja pimeään aikaan voi olla paljon isompi mahdollisuus törmätä päivystävään tyttöön kuin päivällä. Kesälläkin siellä on varmasti myös enemmän tyttöjä kuin kylminä aikoina. Päivystävät yleensä sillä parkkipaikalla sen Säästumarketin ja kylmäaseman välissä.

Eivät tule autoon jos autossa on 2 ihmistä, sillä temputhan tehdään yleensä vain kahden kesken autossa jossain nurkan takana. Siihenhän se heidän edullisempi hinta perustuu. Jos haluaa että tyttö tulee asuntoon, niin hinta on nopeasti korkeampi. Hotelliin voi olla vaikeampi viedä. Ainakin jos tytön pukeutumisesta selvästi näkee mitä hän on. Tytöt haluavat melkein aina että saavat myös kyydin takaisin kadulle tai kotiin.

Näitten tyttöjen alhaisempi hinta perustuu siihen että heillä ei ole omaa paikkaa, heillä ei ole ilmoitusta ja joskus ei edes puhelinta, eivät osaa melkein mitään muuta kuin venäjää jne jne Mun faija KingOgTallinn löysi mun mutsin tuolta. Ja jotkut vielä väittävät että huorissa käymiseen ei liity romantiikkaa ja suuria herkkiä tunteita.

Eilen kävin S6lella siinä nesteellä pesettämässä autoni ja pesu systeemi oli hyvä että ensin joku poika pesi ja liuotti painepesurilla suurimmat liat pois sitten vasta kone käyntiin. Pesu vahalla 12 euroo. Sitten asiaan olin siellä noin 12 aikaan päivällä ja siinä nesteen takana ja pesuhallin edustalla pyöri yksi noin 25v laihahko blondi tyttö taisi se saada jonkun pokan siitä kun lähti ja vähän ajan päästä siinä pyöri toinen tyttö oli sen verran etovan näköinen että en katsellut enempää.

Tuosta linkin videosta ja joistakin kuvista näkee ihan selvästi että sehän on Hellika E Hän istui vähän aikaa Harkku naisten vankilassa huumeiden myynnistä. Löysi sitten jonkun kaverin joka piti elättää häntä, mutta ilmeisesti asiat onkin muuttunut. Jutussa kirjoitetaan että paikalla kävi myös pari Suomen rekisterissä olevaa autoa. Hellikan te tunnistatte siitä että hänellä on tatuointi vasemmanpuoliseen käsivarressa juuri olkapään alapuolelle.

Taisi olla kukka tai jotain Opiston sivulta hänestä löytyy kuva täältä http: Mun ja Bananan böönat on samanlaisii. Ne istuu välil kaltereiden takan. Voi pojat, ollaanko me kaikki nussittu samoja huoria? Ei helvetti jos noin o käyny. Siltähän tää pahasti vaikuttais, ei hyvä tosiaan.

Mitä me voitas tehä asialle? Ehkä Bansku osaa auttaa? Tule sinäkin mukaan jollekin Sihteeriopiston luokkaretkelle esim. Tallinnaan niin saat tuopin ääressä hyviä vihjeitä ja neuvoja reissu muilta osallistujilta. Muutamalle tytölle olemme jo kertoneet että olemme silloin siellä. Alkuillasta kaksi hyvinkin potentiaalista ilolintua kierteli auton ympärillä, kun olin passissa. Suht kauniita ja hyväkroppaisia molemmat.

Suomi Amatoori Alkaen vse Seksikas Suomi Aiti Alkaen. Ilmasta pnoa sauva keskustelu kampaaja uimaharju. Teiniäiti sarita savikko saara. Teinipojat nussivat lentoemäntä tarina pikku private show helsinki ts escort service naiset pissaa kaaressa lolitaporn tumblr seksi pärnussa thai mummot suihinotto naapurilta. Vanhemmat kiimaiset karvaiset vitut videot tumblr. Halutaan ostaa naisen vartalot ylilauta huittinen www.

Xxxnx tuolit lappalaiset tädin tiukka pillu vahna set' nai ensi nainti vie poikuuden menetys naisella patti kainalon alla 17v pillu tarjolla raahe mobiili 3gp seksi sm sidonta pornovideot vitusta sperman nuoleminen porno kuvia suomalaisista maksullisista naisista vanhempi mies merkit. Teini pillu kooste suomen kauniit naiset ja veli haluu kyrpää kunnolla.

Ilmaiset 14 vuotias tyttö suomityttö panee naista virosta hyviä pyllyjä isojen poikien kalut.

...

Hinta on Söle kadulla yleensä ollut 10 euroa suihin ja 15 euroa pano, mutta 20 euroa ne usein sanovat itse jos asiakas vain suoraan kysyy hintaa.

Kun itse ehtii ensimmäisenä sanoa että "se hinta on 15 eikö vain" ennen kuin tyttö itse kertoo hinnan, niin useimmat sanovat kyllä että daa, yes tai jah. Jos tytöt tulevat sun kotiin niin ne toivovat yleensä 10 lisää hiukan pidemmästä ajan menosta ja toivoo että tuot ne myös takaisin jonnekin lähelle. Hyvä vihje voi olla että kun ne tytöt tuo takaisin niin ne on hyvä jätää johonkin lähelle nurkan taakse eikä ihan sieltä mistä ne on haettu. Tämä sen takia että jos nyt joku viranomainen tai suojelusrahaa tytöiltä pyytävä kaveri kuitenkin näkisi sen olevan mielenkiintoista seurata kuka menee kenenkä kanssa, niin se ei ole aivan liian näkyvää.

Tytöt itsekin pyytävät usein asiakkaan myös vievän hänet Sölekadun kioskille tai huoltsikalle. Jouluna menemme viimeistään taas porukalla pukeiksi Tallinnaan. Lauletaan, syödään, juodaan, uidaan ja Paikalla on silloin tottuneita pelimiehiä ja taatusti myös mielenkiintoisia tonttutyttöjä. Joulureissu Tallinnaan kiinnostaa porukassa jossa on kiinnostusta samanlaiseen harrastustoimintaan: Laitathan Banana siitä lähempänä tietoa niin osaan varata lautat ja hotellit.

Jouluksi ajattelin myös lähteä Tallinnaan. Pidetään homma mielessä niin voidaan järkätä jotain yhteisiä juttuja. Suunniteella olisi mennä Tallinnaan Silloin olemme pelimiesten kanssa paikalla. Jos joku on samaan aikaan paikalla niin tietysti voimme keksiä jotain kivaa tekemistä. Olen aika tottunut kävijä Tallinnassa ja käyn siellä yleensä aina omalla autolla, joten löydän kyllä aika hyvin kaupungissa.

Luulen tietäväni aika hyvin mihin majoittua, missä syödä hyvin, mistä ostaa edulliset ostokset ja miten pelimies voi pitää kivaa. Jos joku on kiinnostunut tulemaan mukaan pukiksi Tallinnaan niin minua voi lähestyä vaikka yksityisviestillä Banana.

Ollaan yhteydessä ennen sitä niin keksitään jouluna pelimiehille kivaa ohjelmaa. Hyvin on lihaa juu. Nuorta ja suht vetreää, vanhemmat tapaukset kannattaa ignoorata. Useampi ajettu jo tässä kuussa, suosittelen poikkeamaan. Suuhun lohkeaa e, varsinainen tavara max 20e. Mitenkäs näitten katulintujen kanssa jos ei omaa auto siellä matkassa? Tunskin kannattaa kävellen lähtä kyselee ja polkasee jossain pussipysäkillä.

Luulen että ei onnistu. Tyttö ei luultavasti tule mukaan jos sulla ei ole autoa. Jonnekin nurkan taakse ja hän ottaa sulta seisaalta suihin, tai hän tiputtaa housut nilkkopihin ja sä tuuppaat takaapäin? Nyt on kyllä aika pimeetä mutta pari viikkoa niin on jo aika kylmä. Näin sen itsekkin mietin.

Mut tällä hetkellä ei ole omaa autoa, kun myin pois kun ajelen virman kiessillä. Sen puoleen mieluusti lähtisin jonkun matkaan vaikka päivän reissullekkin. Nuo 15e suikkarit kelpais kovasti näillä suomen hinnoilla. Pyörin viime viikolla useana päivänä Sölellä. Tarjontaa oli, mutta aika nihkeästi. Päivällä oli satunnaisesti tyttöjä liikkeellä, mutta pimeän laskeuduttua alkoi tarjonta lisääntymään.

Yhteenkään suomalaisella rekisterikilvellä varustettuun autoon en törmännyt Sölellä vaikka siinä autolla kurvailin useaan otteeseen. Eilen oli kyllä ihan hyvää tarjontaa. Kyytiin tuli napattua pieni ja erittäin tiukka tapaus. Tänään teki kyllä mieli käydä uusiksi, mutta taidan jättää väliin.

Sõlen katuhuorat etsii asiakkaita Neste Oil bensa-aseman, Alexela bensa-aseman osoite Sõle 27 ja myös viereisen ruokakauppa Säästumarketin parkkikselta. Ruokapaikkoja lähistöltä löytyy esim. Sõlen ja Paldiski maanteen kulmassa on Statoil huoltoasema ja McDonalds.

Tuolta Statoilista saa edullisesti hyviä hodareita. Tossa on myös ihan vieressä hyvä hotelli Stroomi. Edullinen hintataso ja voi roudata noita katuhuoria sinne nussitaviksi niin ei välttämättä tarvii autossa köyrii. Jotkut tytöt ottaa myös poskeen jopa 5 eurolla! Älkää maksako yli 20 euroa panosta. Tossa Delfi uutislehdessä on juttu Tallinnan huorakadusta oikein kuvien kanssa.

Stroomista tai Mahtra hostellista saa huoneen pilkkahintaan ja sitten vaan nussimaan Sõlella. Matkakulut kattaa melkein kuin tuo täyden tankin ja pari kanisteria bensaa ja täyden lastin viinaa ja röökii mukanaan. Nauttimaan vaan pojat halvoista huorista! Me ollaan Tallinnassa taas pelimies porukan kanssa Tuttuja tyttöjä ja numeroita on että tuolla kadulla ei tavitse käydä hakemassa, mutta voisihan siellä ehkä käydä katsomassa minkälaista se tarjonta on nykyään.

Hintatasohan noilla tytöillä on todella edullinen, suihin paljaalla 10 eur. En lähde moralisoimaan sen enempää, mutta itse käytän vain kalliimpien ja paremmin voivien hupakoiden palveluita. Kyllä noi solen katutytöt pääsee ihan kohtuu tienesteille jos vaan viitsii imee munaa ja levittää haaroja. Kannattaa aina pummata tytön priva numeroa. Saa hyviä edullisia panoja myös seuraavalla reissulla.

Tulevar nussimaan sun hotelli huoneeseen vaikka koko viikonlopuksi. Tytöt löytää soleltä nesteen, alexelan ja säästumarketin lähisöltä. Tuolta säästumarketista kannattaa hakea tuliais viinat ja röökit. Kirjoitetaan nyt oma kokemus tuosta legendaarisesta kadusta.. Oli noin 45vuotias pieni, laiha nainen jolla kyllä kieltämättä kilometrit näkyivät kasvoista..

Noin vuotias tumma hiuksinen ihan kaunis nainen ja vartalolta sopusuhtainen noin tuulipuvun läpi katseltuna.: Kieltäydyin kohteliaasti että en ole täällä seuraa hakemassa johon tyttö sanoin että mitä ihmettä sitten täällä teet.. Yli 50 vuotias todella käytetyn näköinen ja joko aineissa tai sitten vaan kovassa kännissä..

Eikä osannut kunnolla englantia.. Cheap cheap oli ainut mitä sain selvää.. Kuulostaapa houkuttelevalta varsinkin naiset numero 1 ja 3: Joo sekä 1 ja 3 tilanteessa ei ollut havaittavissa härmän pojalla minkäänlaista epäröintiä..

Oli kyllä silti vielä ihan mukavan oloinen kun jäi juttelemaan hetkeksi vaikka asia kävi selväksi etten ole tytönhaku matkalla.. Vai olisiko ollut se pieni epäröinti kieltäytymisessä mikä sai jäämään jutuille muutamaksi minuutiksi En yhtään epäile, että kadulta ei löytyisi kuranttiakin tavaraa. Vaan moniko turska olisi valmis seisomaan ulkona pakkasessa 5 euron suihinoton takia.

Lienee aika selvää, että mieluummin sitä ottaisi yhden asiakkaan, joka maksaisi kerralla vähän enemmän. Asuinnoissa päivystävillä tunti taitaa lähteä 40 eurosta.

Ylihintaa, mutta saavat asiakkaita. Sölellä tyttö imuttelee sillä aikaa 30 paljasta kalua. Onneksi ei tarvi suorittaa valintaa kumpaankaan suuntaan.. Kävimme taas Söle kadulla katsomassa. Kadulla oli paljon erillaista tarjontaa hinataan 10, 15 ja 20 eruoa. Paikalla oli myös nuori ja oharia tekevä Ulvi joka vie vain rahat eikä ollenkaan tule paikalle niin kuin lupaa. Olimme kuullut hänestä jo aikaisemmin, joten emme maksaneet hänelle mitään ennen kuin hän oli jo alasti huoneessamme. Paljon nuoria sieviä ja siroja tyttöjä oli paikalla.

Muutama vanhempi ja rupsahataneempi myös. Viranomaisetkin kävivät paikalla myös tarkistamassa, mutta eivät häiriköineet tyttöjen työskentelyä pahemmin. Tullut paljon kyselyitä privana. Tässä muutamia esimerkkejä hinnoista.

Ei noilla hinnoilla paljon edes kannata omaa autoa mukaan ottaa. Oman auton mukaan ottaminen Eestiin maksaa kyllä aika lailla, mutta onhan siinä mukavuuden ja hyvän vapauden lisäksi myös se etu että voi tankata auton täyteen edullisempaa polttoainetta, tehdä paljon edullisemmat takuuhuollot merkkiliikkeessä ja lastata auto täyteen edullisempia juomia ja muita edullisia tuotteita. Täytyy kyllä vähän hehkuttaa Tallinnan nykyistä "pillumarkkina" tilannetta.

Lamaa pukkaa päälle virossa, pillun hinta laskee ja markkinoille tullut paljon uusia pillun tarjoajia. Sölellä nussii autossa eurolla hyvännäköistä muijaa, ottaa poskeen ilman kumia. Sölellä tullut käytyä usein ja muijia on tarjolla ihan tunkuun asti. Noita vanhempia muijia saa nussia melkein röökiaskin hinnalla. Parina viime päivänä Sölellä tarkastattu kolme eri tapausta, joista yksi kannattaa mainita: Halvimmillaan irtosi pelkkä seksi kympillä, mutta pakkauskin oli hieman kuluneenpaa vuosikertaa.

Kannattaa kyllä jättää nämä väliin ja keskittyä nuoriin, niitä siellä kuitenkin piisaa ihan hyvin. Hotelliinkin sain suht nuoren yhdelle varville viidellätoista. Kakskymppiä ehdoton katto, tosin sitäkään ei kannata maksaa kuin jos oikein sattuu erikoistapaus kohdalle. Taitaa pakkanen purra hyvin hintoihin, autossa on lämmin.

Osa noista nuorista ottaa kyllä todella hyvin poskeen. Toi Söle 27 on kyllä hyvä mesta. Kaikki iltatarpeet sai yhden pysähdyksen taktiikalla, hain ensin safkat ja alkoholin siitä Säästumarketista, http: Siinä kun lörötin bensaa tankkiin niin tuli hehkeä alle 20v blondimuija isoilla tisseillä myymään itseään.

Hetken juttelin siinä tankkauksen lomassa. Suistui lähtemään HETI koko yöksi 50 eurola kaikki reiät käytössä. Jos et pantaa sitä vain itsellesi niin pistä se tänne vain esille kaikkien nähtäväksi, tai sitten privana heille joka toivoo sen.

Valitettavasti numeroa ei voi panna yleiseen jakeluun, ei ole siltä muijalta lupaa siihen. Mutta kyllä tuolta Söleltä saa koko yöksi seuraa todella helposti, muijat ei viitsi värvötellä 20 asteen pakkasessa koko iltaa.

Ottavat mielummin sen 50 euroa yhdeltä asiakkaalta ja pääsevät nussimaan kunnon sänkyyn ja lämpimään. Muutamalta tytöltä olen suikkarin käynyt otattamassa. Hinta vanhemmilla 5 euroa ja nuorilta saa 10 eurolla tietenkin paljaalla ja laukeaminen suuhun. Näin niinkun asiasta miljoonanteen, mutta Jake99 tietänee bensan hinnat Virossa.

Oon ite lähössä sinne kevään aikana ja tulee ajettua varmaan km koko päivän aikana. Onks syrjemmässä huomattavastikin edullisempaa vai tankkaanko jo Tallinnassa?

Neste ja Alexela ovat halvimmat ketjut virossa. Samat hinnat kaikilla asemilla virossa. Alexelasta saa alennusta -1 sentti litrasta, kun syöttää ensin Tallink club one kortin. Kyllähän tossa Alexela ja Nesteen huoltsikoiden ympärillä pyörii katuhuoria päivisinkin. Myös viereisen Säästumarketin lidlin tyyppinen halpakauppa parkiksella pyörii myös tyttöjä. Tossa pari päivää sitten otin kyytiin noin klo 21 maissa yhden Oksanan ja hinta oli koko yöstä ainoastaan 50 eur!!

Voi kyllä suositella tota mestaa autolla liikkujille. Nussimaan pääsee 10 eurolla. Navigaattorilla löytää pane osoitteeksi Sõle 27, Söle Itse Söle kadulla EI ole paljon vosuja. Sisään parkkipaikalle voi myös kääntyä heti Kolde puistotien alkupäästä joka menee rantaan päin. Jos ajatte pidemmälle niin menette uuden poliisiaseman pihalle.

Lumet sulaa ja aurinko paistaa. Halvalla irtoaa Tallinnan silli tänä päivänä. En tykkää näistä tapaisistani kommenteista, mutta eiköhän pellesuodatin kannata pitää päällä kun näitä isotissikommenteja lukee täältä.

Maailmaa olen sen verta kiertänyt, että tiedän ettei hyvää saa halvalla! Jos aidsit sun muut taudit jo on tullut kerättyä niin mikäpä siinä, voisin itsekin pistäytyä Sölellä imettämässä hepatiitti aidsi horoille mulkeroa! Mika mahtaa olla Söle-kadun tarjonnan tilanne tahan aikaan vuodesta?

Koskaan en ole kaynyt, mutta ensi viikolla mahdollisesti testin tamankin. Kyllä Söle kadulla on vieläkin vain tajontaa. Ei jatkuvasti eikä ihan kaikkiin aikoihin, mutta kyllä löytyy.

Virkavalta ajaa ohi usein, mutta tuntuu että ajavat enemmän sen takia että eivät joudu seisomaan punaisissa valoissa kun tulevat ulos viereiseltä poliisiasemalta. Kun he ajavat Säästumarketin ja kylmäaseman vierestä missä tytöt päivystävät, niin he pääsevät oikaisemalla ulos suoraan Söle kadulle. Eivät ikinä edes vilkaiseet meitä tai tyttöjä.

Paikalla oli tummatukkaisia ja vaaleita. Muutama "väsynytkin" tyttö löytyi myös, mutta iso osa oli aika tavallisia tyttöjä jotka halusivat vain tienata vähän enemmän rahaa itselleen. Hinnat Sölellä näytti olevan suihin euroa, normaali paneminen euroa ja jos tyttö edes teki b-rappua, niin hinta oli euroa enemmän. Pari päivää sitten löytyi kiva nuori farkkuhameinen Ulvi jonka veimme asuntoon. OWO, normaali paneminen ja b-rappu onnistui.

Hinta koko repertuaarilla oli 25 euroa. Ei ollut kiirettä, ja kotiin veimme autolla. Tiedä pitäisköhän oikeen tämän takia lähtee autolla tekeen kierros viron puolelle: Eikö siellä nyt luulis olevan "kesätyöläisiä" kun kouluistakin on lomaa Miten onko kokemusta ns. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Jotkut tytöt voisivat kyllä kai ajatella lähteä ulos seuraksi, mutta laskevat silloin miten monta asiakasta ja rahaa he jäävät paitsi jos lähtevät.

Hinta voi olla sen mukainen vaikka tytöillä onkin ihan kivaa ja te herrasmiehinä maksatte ihan kaiken. Jos EIVÄT lähde, niin syy voi olla siinä että eivät halu heidän tuttuja luulevan tai tietävän, että ovat seuralaisia prostituoituja suomalaisille "seksituristeille".

Kysymällä ja kertomalla kohteet minne tytön kanssa menettehän se selviää. Onko tietoa minkälaista siellä s6le kadulla on tarjonta päivisin?? Oltiin kaverin kanssa tossa viime torstaina omalla autolla liikkeellä ja mentiin marketin pihaan, sen verran et röökin sai palamaan nii oltiin jo tarjoamassa, 10e poskeen owo ja 20e sai panna.

Onkos arvon herrat pyörineet sölellä vuokra-autolla? Tarkoitus ois mennä vielä tällä viikolla ja hyvät vinkit on aina poikaa: Eli pano reissu tiedossa. Ei juma, nyt niitä valoja päälle Mutta jos vuokrapirssillä menet niin veikkaan että kannattaa olla varovainen ettei mälli jysähdä kattoon tai muuhun verhoiluun.

Stroomi on parin minuutin ajomatkan päässä söleltä, joten eiköhän kaveri sinne kerkiä ennen kuin lentää: Auton vuokraaminen on melko turhaa, jos ei meinaa muuta kuin hupakointia hoidella, taksin saa helposti tilattua ja on halpaa ajella. Tapasin sölellä Julian viikonloppuna. Sovimme koko illasta ja lähdimme kohti majapaikkaa. Heti matkan alettua J kertoi, että hänen ystävä tulee hotellille antamaan avaimen ja tähän tietysti liittyi tarina rahasta. Muistelin matkalla, että nimi Julia liittyi johonkin vedätykseen ja tiesin olla varoilla.

Huoneeeseen päästyä Julia pyysi rahaa, kerroin että osan rahoista saa ensimmäisen setin jälkeen. Se oli ok ja pian J oli nakuna ja muna suussa. Pano oli yllättävän reipasta ja tyttö oli mukavasti mukana. Puolen tunnin huhkimisen jälkeen lopettelin setin takaapäin. Ennen ja jälkeen panon juteltiin kaikenlaista, sitten sanoo käyvänsä viemässä avaimen ystävälle. No, hyvä pano kahdella kympillä, olis ollut kiva jatkaa vielä muutaman setin verran.

Kohta kyydissä oli toinen söletyttö, Liis. Mukavaa seuraa ja kivasti hommassa mukana. Vietimme hikisen toven monessa eri asennossa. Hoikan varren ansiosti oli kiva käydä myös hotskun huonekalut läpi perusteellisesti, hyvin kestivät. Lopuksi Liis otti Liisterit suuhun. Tuo Liis oli varmaan se nuori siro vaaleatukkainen neiti joka puhuu enimmäkseen venäjää, ja sitä eestiä vain hiukan paremmin kuin englantia.

Olen Söle kadulla pari kertaa puhunut hänen kanssa auton ikkunasta, mutta en vielä ehtinyt koe-ajaa. Banana Se Liis, jonka tuolta tiedän, on erittäin hoikka blondi ja mielestäni ihan virolainen ja puhuu kyllä hyvää englantia. Anaaliin ei ole vielä suostunut, mutta ensi kerralla yritän tosissani. Sillä on myös kämppä Sölen Selverin nurkilla jonne myöskin voi mennä puuhastelemaan. Uskon Jeesuksen olevan oikeassa. Virontyttö Liis on, b-puoli tosiaan ei onnistunut. Se Liis, jonka tuolta tiedän, on erittäin hoikka blondi ja mielestäni ihan virolainen ja puhuu kyllä hyvää englantia.

Juu tuo Liis on virolainen ja sillä ei ole asuntoa Sölellä se on vanhaa tietoa asuu lähellä kesklinnaa jossa ei onnistu puuhastella. Mites herrat jos on yötä Stroomi -hotellissa ja onko mahdoton ajatus kävellen bongailla tyttöjä.

Onko tuo turvallisuus ok selvin päin??? Edullinen majoitus Tallinnassa Paras tarjous Tallinnassa asuntojen vuokraukseen. Tarjous ei sisällä aamiaista! Siis onko tuo eur yhden päivän hinta?

Olimme viime heinäkuussa Sölellä noin kello Yks mimmi oli noin m alexelalta Ruotsiin päin bussipysäkin takan olevan kioskin ikkunapellilä, ja kun tulimme takaisin, oli sekin häipynyt 5 min aikana.

Ilmeisesti yöllä aika kuollut mesta. Skoudet oli paikalla sellaisella autolla jossa luki joku paikallinen poliisienvalvontapoliisi, eli KRP?

Mainos eestiksi etusivulla, eikä näy muiden kieli-versioiden sivuilla. Oli torstai, mutta perjantain puolella. Ajettiin ainakin 1,5 km ko. Kello saattoi toki olla 1: Ei ollut juuri ketään meidän lisäksi liikkeellä.

Mutta huomenna uusi yritys ja ilman naista en sieltä lähde huomenna ;. Ei yhtään "doorista" näkyvissä pihalla, tiellä käveli hoikka blondi, joka vinkkasi silmäänsä En ollut seuraa hakemassa Viime päivinä eri flikkaa. Ikähaitari kahdestakymmenestä kuoleman odotushuoneeseen.

Nesteen pihasta löytyi "Kristiina" niminen tyttö, tuskin oikea nimi. Suostui pienen tinkaamisen jälkeen owo ja pano 10 euroa. Todella hyvässä timmissä kunnossa ja pillu oli tiukka. Kävin tuolla Sõle kadulla viimeksi taksilla niin kuski ei suostunu ottaan kyytiin yhtä blondia, koska siinä oli poliisit ja ambulanssi silloin. No okei jos ei olis ollut niin ehkä.

Kanattaa ehkä kuitenkin ihan omalla autolla mennä. Itekin menisin jos olis oma. Hyvännäkösiä naisia oon kyllä nähnyt siellä. Lueskelin näitä isojen poikien juttuja Söle kadusta. Uteliaana kävin Nesteellä tankkaamassa omaan autoon bensaa ja pyörähdin marketin pihassa. Paikalla oli useampi äijä istumassa autossa ikkuna auki. Osa kuunteli musiikkia osa oli puhuvinaan puhelimeen. Yhtään neitoa ei näkynyt. Kello oli tiistaina noin Nopeasti tätä ketjua lukien huomasin juttuja vuokrakämpistä ja auton vuokraamisesta jotta pääsee tätä halpaa ja hyvää pillua kopeloimaan.

Paikan päällä käyneenä voisi todeta että älkää nyt helvetti väkisen paikalle saapuko. Kirjoitan tuonne Tallinna N. T ketjuun oman näkemykseni halvasta pilardosta. S paikan vieressä 50 metrin päässä on jumalattoman kokoinen poliisilaitos. Jokainen tekee siitä omat johtopäätökset. Minä pitäisin outona että paikalla myydään pillua ja käytetään huumeita ilman seuraamuksia.

Olin hiljattain ihan muutaman päivän liki Söleä eli tuli sekä vkl että arkea seurailtua - sanoisinko, et ihan kohtuullisestikin. Oli kyl varsin kuollutta - ei nyt silti, et ei sieltä ois seuraa löytynyt, muteräänäkin päivänä joskus välillä oli puolitoistakin tuntia, et parkissa 8 autoa ja ei niin ristin sielua missään - pl. Aluksi jokunen kommentti tuolta Söleltä ja sitten muista tapaamisista. Sveta, oisko alle cm, ruskeahkot kiharat hiukset olkapäille.

Palvelusta ei mitään erityisen huonoa, mut ei ehkei sen kummemmin plussiakaan. Itseäänkin voi toki syyttää, mut vei auton "keskikonsolista" 18 eur, kun olin siihen jättänyt parkki- yms hätävaraks Tamara, olemukseltaan kuten Sveta, tummemmat hiukset ja vielä nätimpi kroppa.

Niin, ja itse asiassa vielä muutenkin "piukempi" tapaus Koitti nyysiä ihan setelirahaa tuli heitettyä "takaikkunalle", kun meinas muuten paidantaskusta" tippua. Huomasin onneks ajoissa ja kun otin Tamaran sormet käteen ilman pienintäkään puristusta ; tyttö ymmärsi, et ko. Noi tähän alkuun - eli Sölellä käsittääkseni osa hyvinkin "yes"-mimmejä, mutta joukossa myös porukkaa, joille kelpaa kai likimain kaikki, mistä saa itselleen jotain hyötyä Kantsii olla selvin päin ja pitää silmät auki No, selvinpäin oloon, Virossa promilleraja 0,0, jos autolla liikkuu Väitteen paikkansapitävyyttä en toki tiedä, mut ihan vaan tiedoksi ja jokainen suhtautuu asiaan kuin parhaaksi näkee Samoin parikin eri muijaa mainitsi "suojelun" - about puolet pitäis pulittaa muualle; mulla ei tietoa, onko käytäntöä vai vedätystä Mut kyse oli nimenomaan ongelma-asiakkaisiin "puuttumisesta" - eli vähän rahvaampien puolesta "satikutia" niille, jotka ei osaa kohtuudella tyttöjä arvostaa Sölellä törmäsin umpivenakkoon Ingaan - alle ja vaaleet hiukset olkapäille - kohdelkaahan nätisti, jos tapaatte Siis se asenne - tyttö oli yltä päältä hikinen onpas eroottista , kun koitti vaan pitää mua hyvänä Ite sit toppuuttelin, et oot kuules hommas hoitanut ja veinkin sit hänet sinne Koplin suunnalle lähelle kotiaan tai minne kenties olikaan menossa Mut itellä sanosinko et nyt ees kohtuullisesti no, yli 50 mut alle "kokemusta" - mitä asenteeseen tulee, niin toi Inga kyl ihan siel kärkipäässä Ja ei hänellä kyl kropassakaan pahaa sanottavaa - ei silti Koplin suunnalla A-alkuisella kadulla syväkurkku Nadja.

Sellanen ihan hyvinkin herttainen ja toisen huomioiva tyttö. Ei pahaa sanottavaa ja ja ei todellakaan mitään "kusetusta". Ehkei nyt ihan missi, mutta ei todellakaan tän viimeisen kommenttini takia syytä jättää käymättä Ruskeahkot hiukset likimain olkapäille, ihan sutjakka ja toisen huomioiva neito Hotelliin tuli Karina Koplin suunnalta, ikää kenties likempi 25 - ei hänkään "missi", mut ihan kyl nätti nainen; ei syystä karkuun pinkaista Asenne kans no, tällä reissulla ky niin et se Inga omassa luokassaan ihan täysin ja sit tulee muut - sikäli kuin tulee Ja Karinan pimppa kuten Ingan erityisesti ja Tamarankin jäi kyl mieleen - jos veitikka pimperossa, niin sen kyl tunsi kans Sitten eksyin kans Lasnamäelle - ikävä kyllä No, kommentit kohdistuu vain Punane 63 ja Nadjaan Vähän mulle jäi epäselväks, et vastaako siellä puhelimessa jopa eri tytöt, mut tavara on samaa?

No ok, jollain voi olla hyviäkin kokemuksia, mut jos osoite on Punane 63 ja nainen on Nadja, niin vois harkita Jos muijalla pannessa ainut mielenkiinto, et mitä telkkarista tulee tai jos ei mitään mielenkiintosta, niin sit, et kenen kanssa juttelis puhelimessa, niin siinä nyt attrappia kerrakseen No, ekalla kerralla ei vielä haaskasta tietoa Nadja jopa väitti, et asuis yksin ko.

Tondi oliko 16 vai mikä lie se "sauna" Eksyin sinnekin ja ens alkuun ei kukkan osannu englantia ja kun viimein oli saatu kontrahti tehtyä ja sähköportti auki, niin eipä siellä "kellarissa" enää portilta soiteltu "kontrahti" pätenytkään No, aika väheni vartin, mut oska myös sillä oli hintavaikutusta, tuli mentyä sisälle Hoikka tyttö tuli ja ihan kohtuuajassa katosi niin yläosat kuin muukin vaatetus - ihan pyytelemättä.

No, hierontaa ei saanut ja eipä oikein edes mitään hivelyäkään Session lopuksi sain tytön numeron, kun pyysin. Vaihdeltiin viestejä ja tarjosi sit kotonaan kahden tytön tapaamista. Kerroin, et yksikin riittää ja homma jäi siihen No, numba tallessa tulevia reissuja ajatellen, likka ihan nätti ja tykkäs "ropaamisesta" tai sit feikkaa ihan kohtuu hyvin Mut jahka next time in Tallin, let´s check if I get contact to that Tondi girl.

Ja loppuun, mitä tulee esim. Oma arvioni useamman kerran Sölellä vierailusta: Hyvällä tuurilla voi löytä ihan kivaakin seuraa, mut ei se mikään "aarreaitta" ole, mut kohtuutuurilla voi törmätä kivaankin naiseen Pyyteli kyl jälkikäteen anteeks, mut mitä se auttaa, jos sovitut hommat kusee?

Siks mulla yks ilta hotellilla se ihan ok Karina, mut alkokin jo olla liki puoliyö, ennenkuin sen oharit tehneen Kristinan sai paikattua. Ja ei haittaa, jos ei kukaan jaksanut lukea tänne saakka, kuhan vaan purin mieltäni Unohtus yks Anja, aiemmalta käynniltä Mitä kroppaan tulee, niin aikas harva seuraa etsivä kyl laistais Tähänkään en viiti numeroa laittaa, vaik mieli tekiskin.

Ihan todella täys umpivenakko hei, ei siis kieltä mitään vastaan, vaan tytön asennetta Ja myös heroinisti - kertoo itte ja ja nappasee peittelemättä asiakkaan luona ollessaan Niin se asenne - älkää "ikimaailmassa" sortuko, jos nyt satutte tytön tunnistamaan Ensinnäkin pakko tunnustaa, et näppihäiriöiselta no, en nyt kuitenkaan täystumpula ei onnistunut - eli saa viel tarkentaa: Toki tietty myös kirjottaa "oikein" Ittekin vielä jatkan viestiä JOO, pitää kerran vielä käydä kuri-kuulus Sõle-katu tsekkaan.

Hintataso on todella edullinen, ku vertaa esim. Pojat juttuja, pari nroo ois tosi hyvä. Hyvä ja mielenkiintoinen rapsa Makerolta Söle- kadusta ja muustakin. Kävin minäkin tässä sateisena heinäkuun sunnuntaina taksilla ajelemassa Söle- kadulla ja vähän muuallakin. Halusin nähdä nämäkin pelipaikat, kun niistä on niin paljon täällä puhuttu, ja en sitten keksinyt parempaakaaan tekemistä iltapäivän ratoksi.

Tarkoitus ei ollut ostaa Sölen katuhuoria, eikä niitä kyllä ollut tarjollakaan, vaan kierrellä vähän kaupunkia ja tutustua Tallinnaan. On se kyllä ankeaa seutua tämä Söle- kadun seutu. Tuli jotenkin apea ja surullinen olo. Vesisade, kohmelo ja omat viidenkympin kolotukset eivät varmasti asiaa auttaneet. Vaikea kuvitella että noilla kulmilla saisi mitään suuria eroottisia oivalluksia. Ainakaan enää tässä iässä: Oikeastaan halusin sanoa sen, että jos, ja kun, noilta kulmilta ostatte naisia, niin olkaa varovaisia suojautumisen suhteen.

Kun ajattelee järkevästi, niin kyllä kympillä tai parilla pillua Sölella kauppaavat naiset ovat hyvin mahdollisesti narkkareita. Kyllä ihmisen joka itseänsä myy sillä hinnalla ja sillä seudulla täytyy olla todella rahapulassa.

Väkisinkin tulevat mieleen huumeet. Tai sitten joku muu yhtä ahdistava kontrahti. Kaikkien tautivaarojen lisäksi on kyllä arveluttavaa ostaa pillua ihmiseltä jolla ei ehkä ole oman elämänsä hallinta käsissään.

En tarkoita missään nimessä että olisin jotenkin parempi tai fiksumpi ihminen, kun jätän Söle- kadun naiset väliin. Itsellä on kyllä nuorempana tullut seikkailtua kaikki Euroopan suurkaupungit läpi ja nussittua monenlaisissa punaisten lyhtyjen kortteleissa.

Huoramurjut ovat tuttuja Etelä- Amerikkaa ja pysähtyneisyyden ajan Neuvostoliittoa myöten. Ja hengissä olen selvinnyt. Ja terveenäkin, ihme kyllä. Kaikkia kokemuksia ei kyllä olisi tarvinnut hankkia.

Söle- kadun naisten kohdalla kyllä varoituskellot soivat ainakin minun päässä. En millään tahtoisi, että joku sihteeriopiston hienoista hepuista ainakaan ymmärtämättömyyttään saisi jonkin ikävän seksitaudin ja pilaisi terveytensä. Ehkä asia on noinkin, suojautuminen on vain viisasta oli sitten kuppanen katutyttö tai luxus-tyttö, puhumattakaan yhdenilllan kiimaisista kotiäideistä.

Eihän meistä ja heistä päälle päin tiedä. Vuokra tuolla alueella asunnosta lienee halvimmillaan euron luokkaa. Eli kahden kympin hintaan viidellä kerralla tyttö saa kuukauden vuokrarahat. Pääkaupunkiseudulla hintataso asunnosta lienee yli luokkaa. Taksana satanen krt myöskin pääsee viidellä kerralla kuukauden vuokrarahat tienattu. Eli kustannukset ovat siinä mielessä suhteellisia. H Olet tietenkin oikeassakin. Tienestin voi laskea noinkin. Mutta toisaalta tässä threadissa on hehkutettu paljonkin Söle kadun ladyja, jotka ottavat autossa paljaalla poskeen vitosella ja nielevät vielä lastit kaupanpäällisiksi.

Silloinhan ladyn täytyy satasen kuukausivuokraan imuttaa 20 äijää. Ja nieltävää spermaakin on varmaan sitten puolukkasangollinen. Jotenkin ankaran tuntuista touhua. Ei kyllä mielestäni aivan ihmisarvoista duunia. Voisi kuvitella että tauditkin leviäisivät noilla volyymeilla. Joo, vaihtoehtona on käyttää vakiota tai muutamaa. Ei tarvii tapella ku rahasta, jota on aina liian vähän. Kesällä tuli kokeiltua kyseisen kadun palveluita.

Vähän aikaa istuskeltuani autossa marketin pihassa ja seurattua tyttöjen kaupantekoa, nuorehko blondi käveli autolle kysyäkseen mitä etsin. Muutama sana tuli vaihdettua ja tyttö esittäytyi Lenaksi. Huomasin kyllä heti että tytölle olut maistui, muttei ollut kuitenkaan humalassa eikä liioin missään aineissakaan.

Tehtiin kaupat ja tyttö mukaan hotelliin. Tyttö osoittautui kivan pirtsakaksi pakkaukseksi. Otti suihin ja teki töitä sen eteen että sain mitä halusinkin. Suihin olisi ottanut ilman kumia, mutta onneksi järki mukana tällä kertaa ja sujautin kumiukon heti kun vaatteet lähti. Hommat tehtyä vein tytön takaisin samaan paikkaan, matkalla antoi numeronsa ja varmasti käyn kyllä uudestaankin. Kyllä Solen tyttöjen kanssa saa olla tarkkana, narkkareita riittää. Näin syksymmällä hinnat on helpommin tingittävissä.

Ja jos malttaa odotella ja kyttäillä niin ihan asiallista tavaraa pyörii siinä pihalla. Ne tytöt mihin olen törmännyt niin ehkä kaksi kymmenestä on kelvannut minulle, vaikka en niin ahdasmielinen olekaan.

Narkin erottaa aika nopeasti ja niille sanon ei kiitos. Stroomi hotelli on hyvä paikka viedä tyttö hoidettavaksi, halpa ja asiallinen, lisäksi tytöillä taitaa olla jokin sopimus heidän kanssa, niin olen ymmärtänyt. Paras tarjonta on viikonloppuisin ja iltaisin, mutta päivälläkin jokunen tyttö pyörii marketin pihalla, tai parkkipaikalla puun alla.

Löytyykö Tallinnasta muita vastaavia katuja kuin tämä söle? Olen yrittänyt etsiä ja ajella mutta en ole törmännyt. Netin kautta en ole viitsinyt alkaa etsimään seuraa, kun paljon helpompi ottaa tyttö lennosta kyytiin, panna ja jatkaa matkaa.

Keskustan tytöt taas ymmärtävät rahan päälle jo liikaa. Ei ole koskaan ollut ongelmia viedä Sölen katutyttöjä tohon Stroomiin. Itse olen myös kuullut että heillä olisi jonkin sortin sopimus hotellin kanssa saavat tulla yksin ohi respan nussimaan huoneisiin. Stroomi hotellin varaus käy helposti heidän nettisivujen kautta. Ei luottokortin numeroa tai muuta etumaksua tarvita, ainoastaan ilmoitat koska olet tulossa, niin saat alennuksen huoneesta.

Oma auto, stroomi ja Söle katu, ja rahat säästyy. Jossain turisti paikoissa päivystää välillä tyttöjä. Viranomaiset vain ovat hiukan aktiivisempia vanhassa kaupungissa kuin muualla. Hintapyynti on niillä kaduilla ollut 60, 70 ja 80 euroa.

Muutama on joskus aloittanut hintaneuvottelut jopa Lainataakseni yhden "veljen" siteerausta: Laitappas Jake muutama numero rivana Nyt on tullut Söle testattua. Iltapäivällä oli hiljaista ke-ilta. Mut 21 jälkeen uus kierros ja johan oli kaupan pihalla Julia päivystämässä. Lontoon murre ei toiminut. No venäjätä kehiin niin johan kauppa kävi kuin siima. Ei lähtenyt meidän hotelliin mut tiesi kyl rauhallisen p-paikan lähellä n. Ois ottanut paljaaltakin samaa rahaan.

Mut kumi kaa mentiin. Sit lähetyssaarnaijan kautta takaapäin. Ei meinannut kuti lähteä, jalat hapoilla. Ja kyllähän se kuti lopulta irtos. No numero talteen seuraavaa matkaa varten. Juuri tähän se edullisempi hinta mun mielestä perustuu. Jos ne osaisi tai ymmärtäisi edes hiukan englantia, suomea tai edes eestiä, niin hintapyynti olisi tietysti hiukan isompi. Edullisempi se hinta on myös siksi että temput tehdään yleensä pikaisesti jossain aivan lähellä nurkan takana ja autossa.

Jos tyttö suostuu tulemaan hotelliin tai asuntoon, niin silloinhan hinta on myös heti hiukan isompi. Tytöt pyytävät silloin yleensä myös että kaveri olisi niin herrasmies että tuo hänet takaisin Kopliin.

Tuli vierailtua torstaina Söle kadulla kolme kertaa: Ensimmäinen vierailu klo Ajelin huoltoaseman, Säästumarketin ja viereisen tontin pihan läpi. Sitten parkkeerasin auton Säästumarketin pihaan ja jäin odottelemaan, mutta mitään seuraa ei näyttänyt olevan.

Toinen vierailu klo Ajelin saman reitin ja menin taas Säästumarketin pihaan odotteleen. Hetken päästä auton ikkunaan koputettiin ja noin v arpinaamainen väsyneen oloinen huora tuli kyselemaan mitä haluan. Hommat olisi hoidettu autossa takana olevalla parkkipaikalla. Kolmas vierailu Sölellä klo Nyt ulkona oli jo pimeää. Kurvasin autolla Säästumarketin pihaan ja samassa kaksi tyttöä tuli juttelemaan.

Molemmat noin vuotiaita ihan nättejä tyttöjä. Päätin valita pitkähiuksisen blondin. Suostui lähtemään hotelliin 5 euron lisämaksusta. Joten hinnaksi sovittiin 30e. Hotellilla aluksi suihkuun sitten suuseksiä ja seksiä ja pian mällit lensi.

Tyttö oli iloinen kun pääsi lämpimään suihkuun koska ulkona oli kylmä. Lopuksi antoi vielä rentouttavan hieronnan jonka aikana melkein nukahdin. Kertoi että Söle kadulla on tänä iltana noin 7 tyttöä töissä. Tulevat paikalle yleensä pimeän tultua. Parhaimmillaan paikalla voi olla jopa 20 tyttöä. Vieressä olevasta poliisiasemasta ei ole mitään harmia. Joskus harvoin kyselevät tyttöjen henkkareita.

Nyt alkoi taas paineet kasvaa ja oli pakko lähteä tätä olotilaa purkamaan Söle kadulle: Ajoin auton klo Tämä pizzeria aukeaa joskus klo kymmenen aikaan. Paikka vaikuttaa hyvältä, koska siellä on paljon paikallisia. Kurvasin auton pizzerian pihaan hiekkaparkkipaikalle. Ehdin juuri nousta autosta kun luonnonkaunis pitkähiuksinen n.

Tätä ei voinut vaan vastustaa. Kaivoin taskusta 2-kymppisen ja annoin käteen. Samassa minun vetoketju aukesi ja munaa alettiin hieroa käsin. Hetken päästä minulla oli täys seisokki pystyssä. Homma jatkui sillä että kondomi asetettiin suulla paikalleen ja hyvää suihinottoa kunnes mälli lensi. Vaihtorahaa ei tullut takaisin, mutta olo oli hyvin tyydytetty joten ei haittaa.

Siitä oli mukava lähteä kohti hotelli Stroomia ja siellä saunaan. Diesel maksoi tuolla huoltoasemalla n. Sataman lähellä ei kannata tankata autoa, jos ei oo pakko. Kesällä diesel oli 1. Me ollaan muutaman foorumilaisen ja pelimiehen kanssa jo sovittu että menisimme jälleen Tallinnaan tarkastamaan tilannetta pe Asuntohotelli on varattu ja paikalla olemme meidän omilla autoilla. Silloin on helppo myös kurvailla Söle kadulla. Asuntohotellissa on myös erittäin kiva sauna.

Se joka haluaisi tulla mukaan voi ottaa yhteyttä vaikka yksityisviestillä. Muutamalle kivalle vakio-tytölle olemme jo ilmoittaneet että tulemme.

Kertoivat että odottavat meidän tuloa sinne innolla. Bensan ja dieselin hinnat löytyy täältä http: Tuli nussittua ainakin 6 kertaa, joka kerta otti paljaalla poskeen ja molemmat reiät oli käytössä. Skip to content Märkä pillua helvetin iso musta kukko.

Märkä pillua kova mulkku iso valtava tiukka. Johanna Tukiainen ilmainen ilmaiseksi Glamour Dolls Dancers leboseksiä fistausta käsi pillussa pornoa suomipornoa suomiseksiä tuksu kotimaista. Suomi Amatoori Alkaen vse Seksikas Suomi Aiti Alkaen.

Ilmasta pnoa sauva keskustelu kampaaja uimaharju. Teiniäiti sarita savikko saara. Teinipojat nussivat lentoemäntä tarina pikku private show helsinki ts escort service naiset pissaa kaaressa lolitaporn tumblr seksi pärnussa thai mummot suihinotto naapurilta. Vanhemmat kiimaiset karvaiset vitut videot tumblr. Halutaan ostaa naisen vartalot ylilauta huittinen www.

9. kesäkuu Www prostituut ee porno suomi ilmainen - Örnsköldsvik HD Guy primarily licked suomi hieronta Naisten tiukat trikoot tuntuu nuolla pillua www prostituut ee pilluun eija maria lothar hyvä pilluinen tyttö antaa persettä mummon vittu. Massage sax video iskuri tre · Pane perseeseen prostituutio venäjällä. 2. lokakuu Teijan seksi treffiseuraa · Domina helsinki naapurintyttöä naidaan · Pane perseeseen pimppi porno · Www prostituut ee katsastuskonttori. marraskuu asian massage sex www prostituut ee. XVIDEOS asian-massage videos, free. laimingaseima.eu - the best free porn videos on internet, % free.

Seksiseuraa lahdesta sensual

Seksi tampere xxx suomi porno